گاهــی اوقـاتـــ ارزشِ در آغـوش کشــیدن بالشتتـــ ، هـزار بـرابـر بالاتــر از در آغــوش کشــیدن یـه نـامـــرده !
↧
گاهــی اوقـاتـــ ارزشِ در آغـوش کشــیدن
↧
فواید کارت های عابر بانک چیست؟
اخبار اقتصادی - فواید کارت های عابر بانک چیست؟
پول نقد علاوه بر اینکه حجم زیادی را اشغال میکند باعث انتقال آلودگی و بیماری ها نیز میشود البته حفظ و نگه داری اسکناس و سکه هایی که روزانه از آنها استفاده میکنیم بسیار مهم است اما کارتهای عابر کمتر در معرض آلودگی قرار میگیرند و حجم خیلی کمی را اشغال میکنند.کارت های عابر بانک که به آنها کارت نقدی و یا کارت بانک هم گفته می شود مورد استفاده خیلی از افراد در سرتاسر دنیا هستند. این کارت توانست به خوبی جای پول نقد را بگیرد بنابراین روزانه مورد استفاده حجم وسیعی از مشتریان برای خرید محصولات مختلف به جای پول نقد قرار می گیرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، کارت های عابر بانک فواید زیادی دارند که یکی از مهمترین و متداول ترین آن ها این است که لازم نیست برای خرید حجم زیادی از پول نقد را همراه خود ببریم بلکه با داشتن یک کاربر عابر به راحتی در هر فروشگاهی میتوان خرید نمود.
از دیگر مزیت های متداول این کارتها انتقال وجه است که بدون محدودیت زمان و مکان با استفاده از دستگاه های خود پرداز میتوان از این کارتها برای انتقال وجه استفاده نمود.
کارتهای عابر بانک حتی به صرفه جویی در وقت و انرژی هم کمک میکنند شاید در قدیم برای پرداخت قبوض خود باید به بانک مراجعه میکردیم اما در حال حضار با استفاده از این کارتها به سادگی میتوان قبض ها را در کوتاه ترین زمان پرداخت کرد.
حتی این کارتها میتوانند حجم زیادی از ترافیک را هم کاهش دهند چون قبلا لازم بود برای پرداخت پول و یا ثبت نام حتما به بانک مورد نظر مراجعه میگردیم اما در حال حاضر با داشتن کارتهای عابر و رمز اینترنتی میتوان خرید اینترنتی هم داشت.
پول نقد علاوه بر اینکه حجم زیادی را اشغال میکند باعث انتقال آلودگی و بیماری ها نیز میشود البته حفظ و نگه داری اسکناس و سکه هایی که روزانه از آنها استفاده میکنیم بسیار مهم است اما کارتهای عابر کمتر در معرض آلودگی قرار میگیرند و حجم خیلی کمی را اشغال میکنند.
علاوه بر خرید در فروشگاه ها میتوان خرید اینترنتی، خرید شارژ را نیز با استفاده از کارتهای عابر بانک انجام داد اما در کنار این مزایایی که کارت های عابر بانک دارند باید همیشه در حفظ و نگه داری آنها نیز دقت لازم را نمود چون این کارت ها با داشتن موجودی میتوانند مثل پول نقد در معرض خطر باشند بنابراین همیشه سعی کنید هر چند وقت یکبار رمز کارت خود را تغییر دهید.
اگر خرید اینترنتی انجام میدهید باید دقت شما چندین برابر بیش از خرید از فروشگاه ها با دستگاه پوز باشد خرید اینترنتی نیاز به رمز دوم یا همان رمز اینترنتی دارد حتما باید قبل از خرید از صحت و اعتبار فروشگاه اینترنتی اطمینان حاصل کنید و با توجه به پولی که پرداخت میکنید از پشتیبانی سایت برای خرید و همچنین معتبر بودن آن مطمئن شوید.
هیچ گاه رمز خود را در اختیار دیگران قرار ندهید عابر بانک یک وسیله ی شخص است پس باید در نگه داری آن دقت کنید به همان اندازه که برای حفظ پول نقد خود توجه لازم را دارید باید برای نگه داری کارت عابر بانک نیز دقت کنید.
فعال کردن سیستم همراه بانک برای اطلاع از وجوهی که به حساب شما وارد و یا برداشت میشود نیز خوب است اما همیشه باید در استفاده از این خدمات خوب نیز دقت کافی داشته باشید. همیشه دقت کنید که رسیدی را که دستگاه خود پرداز برای انتقال وجه و یا دریافت موجودی به شما میدهد را نزد خود نگه دارید و آن را رها نکنید.
↧
↧
تذکر قاضیپور به فانی درباره حقالتدریسیها
اخبار اجتماعی - تذکر قاضیپور به فانی درباره حقالتدریسیها
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر معلمان حقالتدریس آموزش و پروش با آن دست به گریبان هستند، ضروری است تا هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند.به گزارش تسنیم، نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به تجمع مربیان پیشدبستانی و حقالتدریسیها مقابل مجلس گفت: انتظار میرود در مورد اجرای قانون الحاق دو تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف حقالتدریسیها و مربیان پیشدبستانی اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
وی افزود: پیش از این هم به آقای ابوترابیفرد نایب رئیس مجلس این موضوع را اعلام کردهایم، اما او گفت که با وزیر جلسهای گذاشته و این مسئله را پیگیری میکند، اما هنوز این مشکل حل نشده است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر معلمان حقالتدریس آموزش و پروش با آن دست به گریبان هستند، ضروری است تا هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند.
↧
جرم 75 درصد زندانیان کشور مربوط به مواد مخدر است
اخبار اجتماعی - جرم 75 درصد زندانیان کشور مربوط به مواد مخدر است
وی اضافه کرد: در سال جاری همچنین 91 هزار نفر به جرم مربوط با مواد مخدر در کشور دستگیر شده اند. قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از کشف و ضبط 175 تن مواد مخدر طی سال جاری در سطح کشور خبر داد و گفت: 75 درصد از کل زندانیان کشور را مجرمان مواد مخدر تشکیل می دهد.
ˈعلیرضا جزینیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ارومیه افزود: در 12 ماه سال گذشته در مجموع 240 تن مواد مخدر در کشور کشف شده بود.
وی اضافه کرد: در سال جاری همچنین 91 هزار نفر به جرم مربوط با مواد مخدر در کشور دستگیر شده اند.
وی به سهم زیاد مواد مخدر در جمعیت زندانیان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات مشترک ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان زندان های کشور، جدا سازی 38 هزار زندانی مواد مخدر از سایر زندانیان است که در این راستا، 86 درصد ساخت زندان های مرتبط با موضوع مواد مخدر به اتمام رسیده است و با تامین اعتبار هیات وزیران تا یک سال آینده این زندانها آماده بهره برداری می شوند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بر اجرای سیاست های مصوب رهبری در حوزه کاری این ستاد تاکید کرد و ادامه داد: علاوه بر آن، اعضای این ستاد اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر و همچنین مصوبات ستاد را که به تصویب هیات وزیران رسیده، در دستور کار جدی خود دارند.
جزینی اضافه کرد: برای پیگیری و اجرای این فرآیندها، ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور چهار همایش را پیش بینی کرده که دومین همایش سراسری دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ارومیه برگزار شده است.
وی ادامه داد: از مهمترین راهبردهای این ستاد، پیگیری روند پیشگیری، درمان، توانمندسازی، کاهش آسیب و مقابله با این بلای خانمان سوز در سطح کشور است.
وی اظهار کرد: در ارتباط با پیشگیری در این حوزه، اقدامات موثری انجام شده است که نمونه آن امضای تفاهمنامه بین وزارت علوم و آموزش پرورش، سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
جزینی گفت: در ارتباط با رویکرد اجتماعی نیز با همکاری هنرمندان، مداحان، ورزشکاران، مددکاران اجتماعی و دیگر اقشار دارای جایگاه اجتماعی در جامعه برنامه های خوبی تدوین شده است که امسال به اجرا در می آیند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین حوزه های پیشگیری از ترویج مواد مخدر در کشور، حوزه دانشجویی و دانش آموزی است، افزود : طبق آمار سال گذشته مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزان کشور به یک درصد رسیده است و در حوزه دانشجویی نیز 1.6 درصد دانشجویان، مواد مخدر مصرف می کنند که باید جلوی این روند گرفته شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از برنامه ریزی برای اجرای طرح های شیوع شناسی مواد مخدر در کشور خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر حوزه دانش آموزی و دانشجویی، شیوع شناسی در حوزه کارگری نیز در کشور در حال اجراست.
وی در خصوص بخش درمان معتادان در کشور نیز اظهار کرد: یک هزار و 851 مرکز درمانی مردم نهاد در راستای درمان و پیشگیری و کاهش آسیب با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری دارند که 92 درصد این مراکز غیردولتی و بقیه دولتی هستند.
جزینی گفت: با مراکز درمانی غیرمجاز با جدیت برخورد می کنیم که در این رابطه 500 مرکز درمانی غیرمجاز در کشور پلمپ شده است.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور افزود: در مراکز درمانی بخش دولتی، 20 هزار نفر معتاد تابلو و کارتن خواب را تاکنون جمع آوری کرده ایم که این افراد به مدت یک تا شش ماه در این مراکز تحت درمان قرار می گیرند.
وی با تاکید بر توجه بیشتر به افراد رها شده از بند اعتیاد پس از چرخه درمان معتادان، افزود : مقرر شده است پنج درصد اعتبارات اشتغالزایی در اشتغال معتادان استفاده شود ولی تاکنون این اعتبار پرداخت نشده است.
جزینی اضافه کرد: در خصوص بیمه درمان معتادان نیز 300 میلیارد ریال اعتبار در سال جاری اختصاص داده شده که در این راستا و برای کاهش آسیب معتادان، سرنگ و اقلام بهداشتی از سوی مراکز درمانی در اختیار آنان قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از راههای سرایت بیماری مهلک ایدز استفاده مشترک سرنگ توسط معتادان تزریقی است، گفت: دو سوم 27 هزار بیمار مبتلا به ایدز در کشور، از این راه مبتلا شده اند.
وی با ابراز نگرانی از اعتیاد بانوان در جامعه گفت: در حال حاضر، 9.7 درصد معتادان کشور را زنان تشکیل می دهند.
اعتیاد و موضوع مواد مخدر در حال حاضر از مهمترین چالش های اجتماعی در کشور به شمار می رود که با توجه به اهمیت آن، ستاد مبارزه با مواد مخدر با مشارکت 17 سازمان دولتی و دستگاه اجرایی در راستای مقابله با این بلای خانمان سوز تلاش می کند.
↧
مافیای پوشاک، نتیجه خلأ مدهای ایرانی
اخبار اجتماعی - مافیای پوشاک، نتیجه خلأ مدهای ایرانی
متاسفانه یکی از مشکلات ما این است که بسیاری از رشتههای دانشگاهی با وضع بازارمان همخوانی ندارد و این مساله در رشته طراحی لباس کاملا وجود دارد. یکی از علل مشکل این است که در کشور ما فقط رشته طراحی لباس وجود دارد، در حالی که در دنیا این رشته جزئیات زیادی دارد.مینو پدرامی، طراح و مدرس دانشگاه الزهرا در گفتوگو با جام جم، از ضعف آموزشهای آکادمیک در رشته طراحی لباس، از بیاعتمادی تولیدکنندگان به طراحان جوان، از نبود حمایتهای حقوقی از طراحان، از کپیبرداری طرحها و نیاز جدی به ساماندهی مد حرف زدیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که مافیای پوشاک یا آنچه به عنوان طراحی زیرزمینی شناخته میشود، چیزی نیست جز نتیجه در دسترس نبودن مدلهای ایرانی.
این روزها صحبت از مافیای پوشاک است. به وجود این مافیا اعتقاد دارید؟
همه جای دنیا یک خط فکری برای تولید لباس وجود دارد که میتوان اسمش را مد گذاشت، اما این مد در کشور ما چون هنوز صاحب جایگاه تخصصی نشده و هدایت شده نیست طرحهای پوشاک را بازار جهتدهی میکند که البته هدفشان نیز فروش تولیدات است. این فرآیند در کشور ما نوعی حالت مافیایی به خود گرفته چون افرادی خاص و صنوفی خاص در پیشبرد آن نقش دارند. یکی از دلائل راهاندازی کارگروه ساماندهی مد و لباس نیز همین بوده تا بتواند بازار مد و پوشاک کشور را سر و سامان دهد که البته هنوز باید کارهای زیادی انجام شود.
ارکان این مافیای پوشاک را بیشتر میشکافید؟
البته کلمه مافیا برای حوزه پوشاک کمی بزرگ و وحشتناک است، برای همین نمیخواهم صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک را مستقیم مخاطب قرار دهم، اما واقعیت این است، کسانی هستند که روی طرحهایی فکر میکنند و به قصد فروش، آنها را وارد بازار میکنند. البته تولید و فروش پوشاک، شرح وظیفه آنهاست و باید به این افراد حق بدهیم که دنبال فروش محصولات و کسب درآمد باشند چون در غیراین صورت امکان ادامه حیات شغلیشان وجود ندارد. پس مشکل این است که در تولید این طرحها، جهتدهی وجود ندارد و هر که هر چه را میپسندد، تولید میکند، در حالی که تولید پوشاک باید جهت داشته باشد.
پس شما معتقدید اعضای مافیای پوشاک همچون مافیای مواد مخدر سوء نیت ندارند، درست است؟
به نظر میرسد نیت اصلی این افراد فروش بیشتر است که معتقدم برای پاسخ مناسب به این نیاز باید مرکزی تخصصی وجود داشته باشد تا محصولاتی را که قرار است به بازار بیاید، مدیریت کند. من اطمینان دارم تولید کنندگان نیز با این جریان همراهی میکنند چون آنها به لباسهای بهروز و شیک که فروش خوبی داشته باشد، نیاز دارند و مطمئنا دنبال دردسر نیستند. اما چون الان این الگوهای مناسب وجود ندارد و در اختیار تولیدکنندگان قرار نمیگیرد، اینها مجبور به کپی برداشتن از طرحهای نامناسب هستند. به عبارت دیگر میتوان ریشه وجود مافیای پوشاک در کشور را به خلأ طرحهای ایرانی ـ اسلامی ربط داد.
چند سالی است در کشور کارگروه ساماندهی مد و لباس وجود دارد، اما وقتی شما از وجود خلأ در طراحی مد حرف میزنید به این معنی است که این کارگروه نتوانسته خوب کار کند. منظورتان همین است؟
نمیتوانیم بگوییم این کارگروه تا به حال کاری انجام نداده، چون من نیز در این مدت گاهی به صورت نزدیک و تنگاتنگ و گاهی از راه دور با کارگروه همکاری داشتهام و تلاش را از نزدیک دیدهام، اما موضوع این است که کارگروه ساماندهی مد و لباس عمر زیادی ندارد و نیاز داشته تا شرح وظایفش را بداند و مشخص کند کجای ماجرای طراحی مد و لباس قرار دارد که همه اینها زمانبر است. به اعتقاد من الان این کارگروه تقریبا جا افتاده و حضورش را تثبیت کرده که اگر همه نهادهای درگیر در حوزه مد و لباس از خط مشیهای این کارگروه پیروی کنند و با آن هماهنگ باشند نتایج بهتری نیز حاصل خواهد شد.
شما پیش از این در یک مصاحبه ابراز گلایه کرده بودید که در کارگروه مد و لباس از نظرات کارشناسان متخصص کمتر استفاده میشود، آیا این شرایط همچنان ادامه دارد؟
شرایط خیلی بهتر از قبل شده. الان در کارگروه، کمیتههایی در حال شکلگیری است که ساختارهایی قوی دارد و در حوزههای پژوهشی و حتی بازار و فروش نیز ورود پیدا کرده است. قبلا هم نه این که نخواهند از نظر متخصصان استفاده کنند بلکه برنامهریزی و زمانبندی برای هماهنگ کردن کارشناسان و نشستن دور یک میز کار سختی بود. اما در مجموع باید پذیرفت ورود به حوزه پوشاک دشوار است و قابل مقایسه با اقلام تولیدی دیگر نیست و همه ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در برمی گیرد و عزمی ملی را میطلبد.
ما که از دور شاهد فعالیتهای کارگروه مد و لباس هستیم قضاوتمان این است که در برخی موارد فضایی فکر میکنند، به طور مثال در مورد قیمت لباسهایی که طرحش از مجرای این کارگروه بیرون آمده است.
قیمتگذاری در مورد لباسهای ایرانی ـ اسلامی با کارگروه نیست و جزو شرح وظایفش قرار ندارد.
با این حال همیشه این کارگروه از قیمت نهایی محصولات دفاع میکند، در حالی که رقمهای بالای این لباسها مانع استقبال عمومی از آنهاست.
قیمت تمام شده یک محصول به عوامل مختلفی بستگی دارد. در همه جای دنیا نیز هم لباس گران وجود دارد هم لباس ارزان، همیشه نیز فقیر و غنی وجود داشته و نمیشود منکر آن بود. البته من تجملات در طراحی لباس و تولید لباسهای بسیار فاخر را نمیپسندم و نوعی افراطگرایی میدانم، ولی به هر حال همه رقم لباس با طیفهای مختلف قیمت باید وجود داشته باشد. ضمن این که برخی لباسها که به صورت تکدوزی تولید میشود مسلما قیمت زیادی دارد و هر چه در تیراژ بیشتری تولید شود قیمتش کمتر میشود و چون اغلب طراحان کشور به صورت تک دوزی کار میکنند در نتیجه قیمت محصولاتشان بالاست.
اما موضوع قیمتهای بالای لباسها از این بابت مهم است که وقتی قرار است لباسهای ایرانی ـ اسلامی را در جامعه جا بیندازیم چارهای جز شکستن قیمتها نداریم، درست مثل چینیها که با قیمت نازل اجناسشان توانستهاند لباسهای چینی را به تن ملتهای مختلف کنند.
من باز هم تاکید میکنم که این موضوع در حیطه وظایف کارگروه ساماندهی مد و لباس نیست و اگر در مورد قیمتها اظهار نظر میکنند به این علت است که در چرخه تولید، موضوع فروش هم مطرح است. من معتقدم برای کاهش قیمت لباسهای ایرانی ـ اسلامی علاوه بر حمایت از تولید انبوه از طرحها، وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز باید وارد کار شود.
شما از طراحان شناخته شده لباس در کشور هستید، وضع طراحان ایرانی را چطور میبینید؟
در سالهای اخیر طراحان تا حدی جایگاه خود را پیدا کردهاند، ولی هنوز مظلوم و مهجورند. من در خیلی از جلسات گفتهام و صادقانه و روراست هم میگویم که 30 سال در این کشور نتوانستند مد ایرانی را جا بیندازند و این طراحان بودند که به نوعی حتی اگر شده به صورت زیرزمینی (نه به معنای منفی) و به دور از جار و جنجال به طراحی مد ایرانی پرداختند.
من یکی از این افراد بودم که با تلاش مستمر توانستم مد ایرانی را عرضه کنم. الان خیلی خوشحال هستم که در ویترین مغازهها میتوانیم لباسهای نشات گرفته از فرهنگمان را ببینیم. الان بر خلاف گذشته که تولیدکنندگان از طرحهای ترک یا اروپایی استفاده میکردند زیاد اتفاق میافتد که سراغ طراحان داخلی بیایند و از آنها طرحهایی با تم ایرانی و سنتی بخواهند. به نظر من همه این اتفاقات مرهون زحمات طراحان است.
شما حتما طرحهایی داشتهاید که جا افتاده و مشهور شده، درست است؟
من معمولا به صورت تکدوزی کار میکنم و در فروشگاهی که دارم در هر فصل حدود 30 مدل را تولید میکنم و از هر مدل در نهایت 20 ـ 10 نمونه میدوزم، چون روال کارم این است که مدلی را میدوزم و اگر مشتری سفارش دهد از روی آن دوباره تولید میکنم. البته طرحهایی هم داشتهام که در جامعه متقاضی زیادی پیدا کرده و به نوعی به شهرت رسیده که معمولا تا 80 درصد، تم ایرانی داشته است و این بخوبی نشان میدهد مردم تا چه اندازه طالب طرحهای برخاسته از فرهنگ ایرانی هستند.
فقط مانتو طراحی میکنید؟
سفارشات تکدوزی من همه چیز را شامل میشود؛ از لباس شب گرفته تا مانتو ولی در فروشگاهی که دارم، اغلب مانتو، کت و دامن و کت و شلوار عرضه میشود.
پس چادر طراحی نمیکنید؟
نه، البته به برخی طراحان مشورتهایی دادهام، ولی معتقدم هر فردی بهتر است در حوزه تخصصی خودش کار کند.
طرحها چطور به ذهنتان میرسد؟
من دائم دنبال طرحهای مد روز هستم، چون باید قبول کنیم که مردم ما بهروز هستند و خواهان طرحهای نو، ضمن اینکه در سالهای اخیر برندهای خارجی نیز در کشورمان شعبه دارد و مردم از این طریق با مدها آشنا میشوند. برای همین ما چه در تکدوزیها و چه در تولید انبوه نمیتوانیم بازار جهانی را نادیده بگیریم. من هم سعی میکنم با جدیدترین اطلاعات مربوط به طراحی در دنیا کار کنم و از ژورنالها و اینترنت استفاده کنم که البته از اینها خط فکری میگیرم و براساس ذائقه ایرانی طراحی میکنم.
بیشتر مد چه کشورهایی را دنبال میکنید؟
من همه چیز را پیگیری میکنم؛ طرحهای عربی، ترک، اروپا و... بویژه اروپا که مرکز مد دنیاست. من این کار را میکنم، چون وظیفه هر طراح است که بهروز باشد و اگر غیر از این باشد، شکست میخورد.
تا به حال شده خارجیها دنبال طرحهای شما بیایند؟
من مشتریهایی از مدیران زن دولتی دارم که سفرهای خارجی زیاد میروند و برای مسافرتها و ماموریتهای خارجیشان سفارش لباس میدهند. همچنین مشتریهایی دارم که مقیم کشورهای خارجی هستند و لباسهای تولید شده ما را با خود به خارج از ایران میبرند. در واقع ارتباط من با کشورهای خارجی در همین حد است، البته بتازگی با یک شرکت خارجی در حوزه گردشگری صحبتهایی کردهام که اگر به نتیجه برسد، برای گردشگران خارجی لباس تولید خواهم کرد.
یعنی گردشگران ورودی به ایران لباس ایرانی بپوشند؟
بله. این ایده من بود و آنها هم استقبال کردند. این لباسها قرار است هم بحث حجاب این گردشگران را پوشش دهد، هم وقتی به کشورشان بازگشتند، به عنوان یک لباس ایرانی مدرن بتوانند از آن استفاده کنند.
میدانید یکی از گرفتاریها در ایران، بحث رعایت نشدن قانون کپیرایت است که تقریبا همه حوزهها را گرفتار کرده، از جمله حوزه پوشاک. تا به حال شده از طرحهای شما کپیبرداری شود؟
بله، این مشکل وجود دارد و در مورد من از وقتی فروشگاهم را افتتاح کردهام، طرحهایی را که در ویترین گذاشتهام، بعد از مدتی در جاهای دیگر میبینم، البته من از این موضوع زیاد ناراحت نمیشوم و حتی به دانشجویانم میگویم اینکه عدهای از روی طرح ما کپیبرداری میکنند، باعث خوشحالی است، چون باعث میشود دیگرسراغ طرحهای خارجی نروند و طرحهای اصیل ایرانی همگانی شود، البته این کپیبرداریها به طراحانی که از روی طرح خود نمونههای زیادی تولید کردهاند، صدمه میزند و فکر میکنم کارگروه ساماندهی مد و لباس باید برای رفع این مشکل چارهاندیشی کند تا حریم کار طراحان حفظ شود.
فکر میکنید در حوزه پوشاک چطور میشود جلوی کپیبرداری را گرفت؟
این البته کار سختی است، ولی باید روی موضوعات حقوقی آن کار شود. الان تولیدکنندگانی هستند که ادعا میکنند طرح متعلق به آنهاست، در حالی که آن طرح اقتباسی است، نه تولیدی. بنابراین باید اصالت هر طرح تائید شود و طرحهای خلاقانه و نوآورانه از بقیه جدا شود. در کنار این باید قانون کپیرایت نیز در کشور اجرا شود تا طرحهای تولیدی مصون بماند.
به اعتقاد من، علاوه بر مشکل کپیبرداری، نبود فضای تبلیغات در حوزه مد و لباس کشور نیز یکی از مشکلات ماست. با من همعقیده هستید؟
امروز در دنیا، تبلیغات یک علم است و در کشور ما نیاز به ساماندهی دارد. الان در همه جای دنیا در مقاطع بالای رشته دانشگاهی طراحی لباس، شاخه مارکتینگ وجود دارد، چون معتقدند طراح باید بازار را حدس بزند، یعنی جلودار بازار باشد و بداند در فصلهای آینده باید چه چیزهایی مد شود. درواقع یک طراح باید علم بازاریابی را داشته باشد تا بتواند سهمی از بازار ببرد، البته بحث بازاریابی با تبلیغات متفاوت است، ولی وقتی قرار است طرحی نو وارد بازار شود، باید همزمان تبلیغات هم برایش اتفاق بیفتد تا آن کالا معرفی شود که این تبلیغ باید آنقدر خوب انجام شود که هم افراد ترغیب به خرید شوند، هم تبلیغات با کیفیت محصول همخوانی داشته باشد، اما میبینیم که این اتفاق در کشور ما کمتر رخ میدهد و اعتماد مشتری از بین میرود. پس تبلیغات و بازاریابی جزئی از کار طراحی لباس است که باید در مسیر درستی قرار بگیرد.
در دانشگاههای ایران این نکات به دانشجویان طراحی لباس آموزش داده میشود؟
متاسفانه یکی از مشکلات ما این است که بسیاری از رشتههای دانشگاهی با وضع بازارمان همخوانی ندارد و این مساله در رشته طراحی لباس کاملا وجود دارد. یکی از علل مشکل این است که در کشور ما فقط رشته طراحی لباس وجود دارد، در حالی که در دنیا این رشته جزئیات زیادی دارد و شاخههای مختلفی را دربر میگیرد. در کشور ما ادامه تحصیل در این رشته تا مقاطع بالا نیز امکانپذیر نیست و چندسالی است کارشناسی ارشد برای آن به وجود آمده است.
این در حالی است که سرفصلهای درسی نیز کفایت کار را نمیکند و پاسخگوی نیازها نیست، در حالی که رشته طراحی لباس میتواند یکی از اشتغالزاترین و پردرآمدترین رشتهها باشد. یکی از مشکلات ما در بحث تولید پوشاک، کمبود نیروی متخصص در میان تولیدکنندگان است و همین باعث شده تولیداتشان نتواند با استانداردهای جهانی مطابقت کند که بخشی از این موضوع به نحوه عملکرد دانشگاهها برمیگردد، البته چند سال است سعی شده با ایجاد تغییرات در سرفصلهای درسی، دانشجویان از بازار مطلع شوند، ولی همچنان این حوزه نیاز به کار و بازنگری دارد.
یعنی منظور شما این است که تولیدکنندگان به طراحان فارغالتحصیل از دانشگاه اعتماد نمیکنند؟
بله، اما باید موضوع را از دید تولیدکنندگان نیز بررسی کرد، چون اینها حق دارند به طراح کمتجربه اعتماد نکنند و نخواهند خطر کنند، البته به این معنی نیست که فارغالتحصیلان دانشگاه ناموفق هستند؛ بلکه آنها زمانی موفق میشوند که چندسال کار کنند و با بازار آشنا شوند.
طبیعی است با تجربهاندوزی طراح، تولیدکننده هم به او اعتماد میکند، اما این اعتماد را چطور میشود از همان نقطه شروع به وجود آورد؟
باید دانشگاه بیشتر تلاش کند و رشتههای بیشتر در مقاطع بالاتر ایجاد کند و سطح آموزشهایش را بالا ببرد. نکته ناراحتکنندهای که الان وجود دارد این است که بیشتر استادان رشته طراحی لباس این رشته را فقط به صورت تئوری بلدند و خودشان کمتر در بازار حضور داشتهاند. طبیعی است این استادان که از بازار اطلاع کافی ندارند، نمیتوانند دانشجویان را هدایت کنند. تولیدکنندگان هم در سوی دیگر قضیه باید به طراحان جوان فرصت دهند و روی طرحهایشان سرمایهگذاری کنند، چون در میان این طراحان کسانی هستند که با کسب تجربه میتوانند به طراحان قابلی تبدیل شوند.
طراحی لباس شغل پردرآمدی است؟
به جرات میگویم که طراحی لباس در کشور ما یکی از پولسازترین شغلهاست، البته بتازگی دست زیاد شده و رقابت به وجود آمده، در ازای پولی هم که به دست میآید نباید فراموش کرد که طراحی لباس کار سختی است و نیاز به دانش کافی دارد.
اما با وجود همه مشکلاتی که بر سر طراحی پوشاک وجود دارد، به نظرتان این رشته ارزش امتحان کردن را دارد. درست است؟
بله، اما دوست دارم جوانها ایدهآلیستی فکر نکنند و طراحی لباس را فقط محدود به فشن و طرح زدن و نقاشی کردن روی کاغذ ندانند.
↧
↧
تأثیر آلودگی هوا بر بیشفعالی کودکان
اخبار اجتماعی - تأثیر آلودگی هوا بر بیشفعالی کودکان
آیا واقعا درصد بیشفعالی زیاد شده یا این لقبی است که والدین و اطرافیان کودکان امروز از سر بیحوصلگی و کمصبری به آنان میدهند؟امروز باب شده است اگر کودکی زیاد شیطنت کرد بگویند بیشفعال است. آیا واقعا درصد بیشفعالی زیاد شده یا این لقبی است که والدین و اطرافیان کودکان امروز از سر بیحوصلگی و کمصبری به آنان میدهند؟ الکساندر کریشتون در سال ۱۷۹۸ برای اولین بار از این مشکل در منابع علمی نوشت و تا همین امروز هنوز حرفهای ضد و نقیضی درباره این اختلال میشنویم. اختلال بیشفعالی همراه با نقص توجه یکی از شایع ترین اختلالات روانپزشکی در کودکان است که به اختصار ADHD نامیده میشود.
به گزارش آرمان، این اختلال پدیدهای نیست که صرفا در سالهای اخیر ظهور کرده باشد بلکه دارای تاریخچهای نسبتا طولانی است. در طول زمان، متخصصان این اختلال را با نامهای میل انفجاری، بازداری اراده و ناتوانی از مهار اخلاقی، فزونجنبشی، اختلال نارسایی توجه و اختلال نارسایی توجه با فزون کنشی یا بدون آن خواندهاند.
در یک تعریف جامع، این اختلال عبارت است از الگوی پایدار بیشفعالی یا نقص توجه به طوری که، شدت آن بیش از حد طبیعی یک کودک طی روند رشد باشد. برای تشخیص این اختلال لازم است دستکم برخی از علائم تا قبل از سن هفتسالگی بروز کند. علائم باید حداقل ششماه باقی بماند و دست کم در دو محل از بین مدرسه، خانه و... مشاهده شود. براساس آمار جهانی، حدود هشت تا ۱۰ درصد کودکان به این اختلال مبتلا میشوند که احتمال تشخیص این اختلال در پسران سه برابر دختران است.
البته این اختلال در هر دو جنس (دختر و پسر) رخ میدهد و همچنین در تمام گروههای اجتماعی و قومی و طبقات اجتماعی میتواند بروز پیدا کند. هر چند آمار دقیقی از کودکان بیشفعال ایران وجود ندارد اما، بر اساس نرخ جهانی ابتلا به بیشفعالی میتوان عنوان کرد که بیش از پنج میلیون ایرانی چنین اختلالی را تجربه کردهاند. براساس آمار ثبت احوال تعداد کودکان زیر پنج سال ایرانی حدود شش میلیون نفر است. اگر 10 درصد آنها بیشفعال باشند بیش از 500 هزار کودک ایرانی از این اختلال رنج میبرند.
علائم بیشفعالی
برای تشخیص این اختلال هیچ آزمون یا تست روانشناختی وجود ندارد اما، نشانههای اختلال نقص توجه - بیشفعالی باید پیش از هفتسالگی وجود داشته باشند. از عوامل شایع این اختلال میتوان به موارد زیر اشاره کرد: کودک غالبا با دستهایش بازی میکند و در جایش میلولد. معمولا کلاس را ترک میکند، غالبا میدود یا میپرد. اغلب بازی یا فعالیتهایش پر سر و صداست. به نظر میرسد کودک همیشه در حال حرکت است، زیاد صحبت میکند و از توجه به جزئیات ناتوان است. اغلب قادر به پیگیری دستورات یا اتمام کارها نیست و وسایل خود را گم میکند.
تبعات اجتماعی
بنابر نظر متخصصان و کارشناسان مربوطه، این اختلال بیشتر خود فرد را با مشکلات و آثار اجتماعی منفی مواجه میکند. بهعنوان مثال فرد مبتلا به اختلال بیشفعالی در رابطه با تهدیدهای اجتماعی آسیبپذیری بیشتری نسبت به سایر همسالان خود نشان میدهد و اغفالشدن و گمراهشدن سریع از تبعات منفی است که این اختلال برای فرد به همراه دارد. از این رو، در صورت بیتوجهی و عدم درمان این کودکان، احتمال بروز افسردگی و رفتارهای ضد اجتماعی و بزهکارانه در نوجوانی آنها افزایش پیدا میکند.
عوامل بروز اختلال
تا چندی پیش پزشکان و محققان بیشفعالی را ناشی از عوامل بیولوژیک میدانستند اما، تحقیقات اخیر نشان داده که مسائل ژنتیکی به تنهایی در بروز این اختلال نقش نداشته و سایر عوامل هم در شدت و ضعف آن تاثیرگذار است. با توجه به اینکه سابقه فامیلی ابتلا به این اختلال، احتمال ابتلای فرزند به آن را افزایش میدهد اما، بنابر نظر محققان دو مقوله تغذیه و شرایط مادر در حین بارداری و آلودگی هوا از عوامل تاثیرگذار در بروز آن است. البته هنوز عوامل اجتماعی، محیطی و تربیتی زندگی کودک در ایجاد این اختلال مقصر شناخته نشدهاند، با این وجود طبق نظر پزشکان، مصرف سیگار در دوران بارداری، رژیم غذایی کم پروتئین، اختلالات تیروئیدی و... در بروز این علائم موثر هستند.
تاثیر استرس و آلودگی هوا بر بیشفعالی
علاوه بر اینها، تحقیقات جدید نشان داده که آلودگی هوا میتواند نقش موثری در بروز این اختلال داشته و احتمال اینکه فرزند مادر بارداری که با این معضل مواجه است، دچار این اختلال شود، بیشتر است. تراتوژنها مواد سمی موجود در محیط است که ممکن است در رشد طبیعی جنین اختلال ایجاد کند مثل دود سیگار یا آلودگی هوا. از آنجا که در چنین شرایطی رشد جنین در محیطی آغشته به مواد سمی اتفاق میافتد درصد بروز این اختلال را در کودک افزایش میدهد. بر این اساس و با توجه به اینکه در سالهای اخیر تعداد روزهای ناسالم از نظر آلودگی هوا، اغلب بیش از 150 روز در طول سال بوده است و این یعنی نیمی از سال را در هوای آلوده به سر میبریم، به نظر میرسد که افزایش آمار اختلالات این چنینی بی دلیل نبوده و علت آن کاملا مشخص است. علاوه بر این، استرس و نگرانی در دوران بارداری از دیگر عوامل تاثیرگذار در شیوع این اختلال است که با توجه به میزان استرسها در زندگیهای امروزی نقش این عامل هم به خوبی مشهود است.
با گذشت زمان چه اتفاقی میافتد؟
تشخیص این اختلال در سنین ۴ تا ۱۸ سال ممکن است اما معمولا تشخیص بیشفعالی در کودکان زیر ۵ سال کار بسیار مشکلی است. برای تشخیص بیشفعالی به زمان و بررسی دقیق سابقه پزشکی کودک نیاز است. پزشک باید در مورد نشانهها و زمان شروعشان از والدین کودک اطلاعات دقیق بگیرد و برای تشخیص این اختلال باید بداند که علائم کودک چه تاثیری بر زندگی روزمره او و خانواده اش گذاشتهاند. در ضمن ممکن است بسته به شرایط کودک آزمایشها و معایناتی نیز توسط متخصصان دیگر انجام شود. این اختلال با افزایش سن بهتر میشود ولی ممکن است در بزرگسالی هم ادامه پیدا کند. بهطوریکه بنا بر آمار، در دنیا دو درصد از بزرگسالان نیز به این عارضه مبتلا هستند. البته بیشفعالی در بزرگسالی معمولا تخفیف پیدا میکند ولی رفتارهای تکانشی، ضعف تمرکز و ریسکپذیری ممکن است بدتر شوند.
بیشفعالی باید قبل از ورود به نوجوانی درمان شود
یک روانپزشک میگوید: گروهی از کودکان بیقرار هستند، مدام صحبت میکنند، سوال میپرسند که موضوعات سوالات ناشی از نگرانی و اضطراب است. این گروه از کودکان بیشفعال نیستند بلکه، مشکلاتی در محیط خانواده و رابطه با والدین دارند که با درمان گروهی خانواده توسط روانپزشک کودک و نوجوان، معمولا مشکل رفع میشود. اما گروه دیگری از کودکان هستند که با نام کودکان بیشفعال یا همان کمتمرکز شناخته میشوند. فربد فدایی ادامه میدهد: قبلا تصور میشد، رفتار این کودکان، عکسالعمل رفتار والدین است ولی امروزه با انجام مطالعات و تحقیقات ثابت شده این گروه از کودکان دچار مشکل عصبی ناشی از کمبود یکی از هورمونهای میانجی شیمیایی در مغز هستند.
این استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به اینکه ADHD از حدود سه ماهگی قابل تشخیص است میافزاید: در شش سالگی که سن ورود کودک به مهد و مدرسه است، بیشفعالی بیشتر قابل تشخیص است و لازم است با بررسی روانپزشک و مصرف داروهای ویژه بیشفعالی، قبل از ورود کودک به مرحله نوجوانی درمان شود.
او تصریح میکند: در هر حال این اختلال در دوران ورود به مدارس در کودکان نمایانگر میشود و با عوامل متعددی نظیر تغذیه نامناسب، نادیده گرفتن دستور پزشک، آلودگی هوا و .... تشدید پیدا میکند. البته، تشدید عوارض بیشفعالی نباید عامل اضطراب والدین شود بلکه والدین باید با مراجعه به روانشناس بالینی، مشاور و روانپزشک نسبت به این اختلال و کاهش عوارض آن آگاهی لازم را پیدا کنند.
↧
مصاحبه با کارگر شهرداری که 36 میلیون تومان چک پیدا شده را به صاحبش برگرداند
اخبار اجتماعی - مصاحبه با کارگر شهرداری که 36 میلیون تومان چک پیدا شده را به صاحبش برگرداند
کارگر 28ساله شهرداری که در یکی از پارکهای بوکان کار میکند و36میلیونتومان چک حامل پیدا کرده و آن را به دست صاحبش رسانده روزنامه شرق مصاحبه زیر را با لقمان آرزومند( کارگر 28ساله شهرداری که در یکی از پارکهای بوکان کار میکند و36میلیونتومان چک حامل پیدا کرده و آن را به دست صاحبش رسانده) انجام داده است:
چطور شد که این مبلغ کلان را پیدا کردی؟
در حال نظافت محوطه پارک بودم که دیدم دوبرگه و یک پاکت ضخیم روی زمین افتاده است. داخل پاکت 18فقره چک بود. وقتی چکها را دیدم خیلی متعجب شدم اما اصلا وسوسه نشدم و بلافاصله به آقای شهردار زنگ زدم و او از من خواست پاکت را به او تحویل دهم؛ بعد با طی مراحل قانونی چکها تحویل صاحبش شد.
چطور وقتی چکها را دیدی، وسوسه نشدی؟
به خدا اصلا وسوسه نشدم. پدر من آدم باخدایی بود، او گفته بود این پسر روزی جای من را میگیرد؛ من هم به احترام پدرم اصلا وسوسه نشدم.
صاحب چکها را چطور پیدا کردی؟
از نگهبان شب شنیدم یکی که دنبال پاکتش میگشته به پارک آمده است. وقتی پیگیر شدیم، فهمیدیم همان فرد صاحب پاکت است.
شغل صاحب چکها چیست؟
نمیدانم. مردی تقریبا 28ساله بود که انگار در یک شرکت کار میکرد. به ظاهر از آنها طلب داشت و چکها را از آن شرکت گرفته و شب را هم در پارک خوابیده اما صبح یادش رفته بود پاکتش را بردارد.
وقتی پاکت را به صاحبش دادی چه کرد؟
خیلی خوشحال شد. انگار داشت پرواز میکرد. بعد هم برای تشکر صدهزارتومان به من داد.
شهرداری اعلام کرده قرار است از شما در مراسمی تقدیر شود. این خبر را شنیدهای؟
هنوز مراسمی برگزار نشده است و من هم منتظر پاداش نیستم اما خودشان به من هم گفتند قصد برگزاری چنین مراسمی را دارند و تلاش میکنند من را رسمی کنند البته باید مراحل اداری طی شود.
اگر باز هم پول پیدا کنی، آن را به صاحبش تحویل میدهی؟
بله، باز هم همین کار را میکنم. فقط خداست که پاداش میدهد. پاداش من معنوی است، من پاداش معنوی را به پاداش دنیوی ترجیح میدهم. چون دنیا فانی است.
از خودت بگو چند خواهر و برادر داری، پدر و مادرت در چه شرایطی هستند؟
پدرم هم کارمند شهرداری بود، او سال88 فوت شد. پنجبرادر و دوخواهر دارم و آخرین فرزند خانواده هستم و با مادرم در خانهای 48متری زندگی میکنم. پدرم که فوت شد، ششنفر ارث بردیم و این خانه را برای مادرمان خریدیم.
خودت به غیر از کار در شهرداری چه میکنی؟
دانشجوی کارشناسی رشته تربیتبدنی در دانشگاه آزاد هستم و هزینههای تحصیلم را با دو مسوولیتی که در شهرداری دارم، تامین میکنم. نگهبان و نظافتچی هستم.
خواهران و برادرانت هم در تامین هزینه تحصیل به تو کمک میکنند؟
نه، خودم با کار پارهوقتی که دارم هزینه تحصیلم را تامین میکنم.
↧
آخرين قطرههاي آب سدها پاييز تمام ميشوند
اخبار اجتماعی - آخرين قطرههاي آب سدها پاييز تمام ميشوند
اگر شهروندان تهراني، در ميزان مصرف خود صرفهجويي حداقل 20 درصدي نداشته باشند، آب سدهاي 5 گانه تهران تا نيمه پاييز بيشتر دوام نميآورند.اوضاع بحراني آب شرب در تهران در روزهاي اخير به جايي رسيده بود كه مسوولان اعلام كرده بودند تا 40 روز ديگر آب در تهران تمام ميشود و بهطور پياپي از مردم خواستند در مصرف آب صرفهجويي كنند.
به گزارش اعتماد، در بيلبوردهاي تبليغاتي شهر، زيرنويسهاي تلويزيون، ميان برنامهها از جنس سيما و حتي صدا، همه از سوق دادن صرفهجويي تا 20 درصد نشان داشت، صرفهجويياي كه در حال حاضر، به 5 درصد هم نميرسد. مديرعامل آب منطقهيي استان تهران، در سخناني كه به نوعي گزارش ميزان منابع آب تهران محسوب ميشد، اعلام كرد اگر شهروندان تهراني، در ميزان مصرف خود صرفهجويي حداقل 20 درصدي نداشته باشند، آب سدهاي 5 گانه تهران تا نيمه پاييز بيشتر دوام نميآورند. با توجه به ميزان مصرف آب تهرانيها كه يك ميليارد مترمكعب است، 20 درصدش همان 200 ميليون مترمكعبي ميشود كه بيشتر از كمبود آب ما است و اين يعني صددرصد جبران. اين در حالي است كه در حال حاضر صرفهجويي به 5 درصد هم نميرسد.
خسرو ارتقايي، با تاكيد بر اين امر، كاهش بارندگي و افزايش دما در چند سال اخير را عواملي تاثيرگذار در روند خشكسالي دانست. او در اين خصوص گفت: «وضعيت آبي خوبي را به لحاظ بارندگي و دما در سال آبي كه در حال اتمام است، نداشتيم. كاهش 25 تا 30 درصدي بارندگي در دو سال گذشته به ميزان 100 ميليمتر باعث كاهش سطح روا ن آبها شده، ازسوي ديگر، افزايش 2 تا 3 درجهيي دما در دو سال پياپي و بالا رفتن دماي بعضي ايستگاهها تا 10 درجه و در مجموع استمرار افزايش دما در سه ماه اخير (دماي بالاي 37 درجه) عامل مهمي در استمرار خشكسالي بوده و هست.»
اما افزايش انشعاب در سالهاي اخير با توجه به افزايش جمعيت و افزايش بهداشت عمومي مردم، باعث افزايش ميزان مصرف تا 5 درصد بوده كه با مديريت مصرف آب و انشعاب اين افزايش به 2/2درصد كاهش يافت. ارتقايي با اشاره به افزايش ميزان دبي آب روز گذشته در مقايسه با همين روز در سال گذشته، گفت: «ميزان مصرف در يك شبانهروز در تهران، بيش از سه ميليون مترمكعب است، كه دبي آن 7/ 35 مترمكعب بر ثانيه است در حالي كه سال گذشته در همين روز دبي آب، 35 مترمكعب بوده است كه اين حاكي از افزايش 700هزار مترمكعبي مصرف در اين سطح است.»
به گفته اين مدير آب منطقهيي، 16 مترمكعب برثانيه آب از محل چاهها و 20 مترمكعب بر ثانيه از محل سد، براي آب استان تامين ميشود. در اين ميان، بيش از 42 درصد از منابع آب زيرزميني براي آب شرب شهر مصرف ميشود، اين نشان از اين ميدهد كه بيش از آنچه بايد، از ميزان آب سدها به مدار آورده شده. سد لتيان، سدي كه تحت تاثير اين ميزان مصرف آب، به 17 ميليون متر مكعب رسيده بود كه با پمپاژ از سد لار، به سطح بالاتري رسيد و مانع از تخليه آن شد.
سد ماملو، سد پنجمي كه قرار است به واسطه اين بيآبي از مهرماه، وارد چرخه تامين آب شود، قدم ديگري است براي تامين آب تهران. اما پيشبينيهاي آب منطقهيي و آبفا حاكي از اين است كه سدهاي 5 گانه تهران، تا پايان شهريور، به كمتر از حد استاندارد سالانه خود ميرسد. سدهاي لتيان و اميركبير روي هم حدود 95 ميليون مترمكعب آب دارند، ميزان آب سد ماملو هم به 100 ميليون ميرسد، كه به اين معني نيست كه همه 95 ميليون متر مكعب قابل استفاده است، حداكثر ميتوانيم 70 ميليون مترمكعب از ميزان آب را استفاده كنيم.
بقيه آب، جزو حقابه سد است كه به خاطر گونه قزلآلاي قرمزي كه در اين سد وجود دارد، همچنين به لحاظ كيفيت آب و ممانعت محيط زيست، از اين ميزان آب برداشت نميشود. كمبود آب در سدها باعث شده متوليان آب استان سراغ حفر چاه بروند، ارتقايي در اين مورد ميگويد: «مجوز بيش از 80 حلقه چاه را به آب و فاضلاب استان دادهايم، 30 تا در شمال و شمال شرق كه تصفيهخانه 3 و 4 را دارد و دچار بحران جدي است. بقيه هم در غرب و جنوب غرب قرار است، حفر شوند. بالغ بر 30 تا 40 ميليون مترمكعب آب با اين چاهها قابل تامين است.»
عددهاي ارائه شده در اين نشست، خبر از خروج دوبرابري آب از سدها نسبت به ورود آنها ميداد. سد اميركبير، با ورودي 7/3 متر بر ثانيه و خروجي7/8 نشان از اين ميزان دارد، همچنين سد طالقان، با 2 متر بر ثانيه ورودي و 9 متر خروجي و سد لار با 7 متر بر ثانيه ورودي و 13متر خروجي اين دو برابري را تاييد ميكند. اما بارندگيهاي اطراف استان كه بيشتر به شكل برف است تا باران، نشان از اين دارد كه بارش و آبگيري در پاييز به كمترين ميزان خود ميرسد و از اواخر سال، سدها شروع به آبگيري ميكنند.
به گفته مديرعامل اين شركت، سه ماه سدها آبگيري ميكنند تا خرداد ماه و يك سال مصرف ميكنند. اگر بارندگي خوبي در بهار داشته باشيم، شايد بتواند كمبود را جبران كند و اگر نداشته باشيم، در پاييز روزهاي سختي را خواهيم داشت.
در حال وارد شدن به سال سوم خشكسالي هستيم و اگر با همين پريود پيش برويم به مشكلات واقعي و اساسي برميخوريم. سهم آب كشاورزي در كل كشور، همان 92 درصد است، در حالي كه اين سهم در استان تهران سهمي متفاوت است؛ 60 درصد، كه اين ميزان اگر سهم آب شرب كاهش يابد، كمتر هم خواهد شد. در شرايط نرمال 70 درصد آب سطحي و سدها، تامينكننده آب شربند. از اين مقدار نيمي از آن را سامانه شرقي و نيمي ديگر را سامانه غربي تامين ميكنند.
↧
لیسانسههایی که نامه نوشتن بلد نیستند!
اخبار اجتماعی - لیسانسههایی که نامه نوشتن بلد نیستند!
گودرزی درباره ویژگیهای معلمی که انشا درس میدهد گفت: بیشتر معلمهای ما کسانی هستند که به اجبار سر کلاس درس میآیند و خودشان شور و شوق ندارند و نوشتن نمیدانند، برای همین این کلاس را جدی نمیگیرند و نتیجه، جدی نگرفتن نوشتن است.محمدرضا گودرزی میگوید انشا تنها به نویسنده شدن کمک نمیکند، بلکه به دانشآموزان نوشتن میآموزد، چون برخی از تحصیلکردهها و لیسانسیههای ما حتی نوشتن یک نامه اداری را بلد نیستند.
این نویسنده و منتقد ادبی در گفتوگو با ایسنا، درباره اهمیت درس انشا برای دانشآموزان گفت: زنگ انشا یکی از مهمترین کلاسهای مدرسهها و دبیرستانهاست، چون پایه نوشتن و خلاقیت انشاست و این موضوع درسی به غیر از کمکی که به آشنایی دانشآموز با ادبیات میکند، به نوشتن به معنای صرف کلمه کمک میکند، چون ما تحصیلکردهای بسیاری داریم که حتی نمیتوانند یک نامه اداری بنویسند.
او درباره دلایل جدی نگرفتن زنگ انشا در مدرسهها گفت: این اتفاق نتیجه فرهنگ، سیستم آموزشی و معلمهای ماست. متأسفانه بسیاری فکر میکنند انشا یک درس فوق برنامه است که تأثیری در درس خواندن و نمره دانشآموزشان ندارد، بنابراین به آن توجهی نمیکنند. اما خوشبختانه من در مدرسه معلمهای خوبی داشتم که به این درس اهمیت میدادند. ولی سیستم آموزشی ما درست نیست و وجود یکی دو معلم خوب هم کمکی نمیکند.
گودرزی درباره ویژگیهای معلمی که انشا درس میدهد گفت: بیشتر معلمهای ما کسانی هستند که به اجبار سر کلاس درس میآیند و خودشان شور و شوق ندارند و نوشتن نمیدانند، برای همین این کلاس را جدی نمیگیرند و نتیجه، جدی نگرفتن نوشتن است.
این نویسنده درباره ابعاد مختلف درس انشا هم گفت: انشا ابعاد مختلفی دارد؛ یکی این که تفکر را تبدیل به کلمه میکند و به دانشآموز کمک میکند ذهن خود را برونفکنی کند و اندیشهاش را روی کاغذ بیاورد.
همچنین به او نوشتن میآموزد که بتواند ابتداییترین کارهایش را حل و فصل کند چون لیسانسیههای ما از پس نوشتن یک نامه اداری هم برنمیآیند. همچنین انشا اظهارنظر کردن و تفکر انتقادی را به دانشآموز میآموزد. اگر سیستم آموزشی ما کمی به این ابعاد واقف بود درمییافت درس انشا از سایر درسهای دیگر کاربردیتر است.
↧
↧
آخرین وضعیت شکایت از سهمیهبندی جنسیتی
اخبار اجتماعی - آخرین وضعیت شکایت از سهمیهبندی جنسیتی
وکیلمدافع جمعی از فعالان دانشجویی معترض به اجرای طرح سهمیهبندی جنسیتی در دانشگاهها درباره آخرین وضعیت پرونده موکلانش که در دیوان عدالت اداری مطرح است، توضیحاتی ارائه کرد.زهرا مینویی در گفتوگو با ایسنا، در این باره، اظهار کرد: پس از ثبت شکایت ما در دیوان عدالت اداری، این مرجع در صدد تبادل لوایح برآمد و با توجه به شکایتی که مطرح کرده بودیم از روسای دانشگاههایی که دستور به اجرای این طرح داده بودند خواست که با ارسال لایحه به این شکایت پاسخ دهند.
وی با بیان اینکه روسای 36 دانشگاه در این پرونده طرف شکایت ما هستند، افزود گفت: بیشتر روسای دانشگاهها پاسخ خود را به دیوان عدالت اداری ارسال کردهاند و تنها تعداد کمی از آنها هنوز این کار را انجام ندادهاند.
مینویی گفت که دیوان عدالت اداری پس از وصول پاسخ همه روسای دانشگاهها به پرونده رسیدگی خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، جمعی از فعالان دانشجویی در اعتراض به اجرای طرح سهمیهبندی جنسیتی در برخی دانشگاهها در سالهای 90 و 91 به دیوان عدالت اداری شکایت کردند.
زهرا مینویی وکیلمدافع معترضین به اجرای این طرح چهارشنبه دوم بهمن 92 به ایسنا گفت که این پرونده در تاریخ 92/6/19 با کلاسه پرونده 92053001 ثبت و به شعبه اول دیوان عدالت اداری ارجاع شده است.
↧
پدیده جدید بعد از پلمب قهوه خانه
اخبار اجتماعی - پدیده جدید بعد از پلمب قهوه خانه: قلیان خانه ها کاسبی می کنند/پلیس: نمی توانیم در خانه ها را ببندیم
از زمانی که طرح مبارزه با قهوه خانه یا چایخانه داران عرضه کننده قلیان در اکثر نقاط کشور بالاخص گنبدکاووس اجرا و این واحدهای صنفی پلمپ شدند، رضایت مندی بسیاری از مردم و خانواده ها را به همراه آورد.اما افرادی که با پلمپ شدن واحد صنفی خود، درآمدهای بعضاً نجومی خویش را از دست دادند و نتوانستند جلوی قانون و اجرای طرح را بگیرند، اکنون با اجاره کردن واحدهای مسکونی یا در منازل مسکونی خویش اقدام به عرضه قلیان به مشتریان می کنند.
استفاده از واحدهای مسکونی که در آن بر روی هر کسی باز نمی شود، امکان برخورد با متخلفان در این واحدهای را از ماموران انتظامی و اماکن سلب کرده است و باید برای این معضل چاره اندیشی شود.
معضلی که نگرانی خانواده ها را نیز افزایش داده و آنان بیم آن دارند که در خفای این واحدهای مسکونی که نظارتی بر آنها نیست، برخی ناهنجاری ها و فسادهای اخلاقی رخ دهد که شاید جبران آن برای خانواده های آسیب دیده امکانپذیر نباشد.
صاحب یک قهوه خانه در گنبدکاووس که واحد صنفی وی با دستور مقام قضایی پلمپ شده است گفت: متاسفانه با پلمپ بسیاری از واحدهای صنف قهوه خانه داران در این شهر، بازار عرصه قلیان در خانه های مسکونی رونق یافته است.
او که خود ˈقلجاییˈ معرفی می کند، گفت: طرح پلمپ قهوه خانه داران باید با درایت و برنامه ای بهتر انجام می شد و تنها واحدهای صنفی که در کنار عرضه قلیان تخلفات دیگری انجام می دادند پلمپ می شد.
او گفت: متاسفانه با پلمپ شدن واحدهای صنف قهوه خانه یا چایخانه داران، اکنون بسیاری از افرادی که پیشتر فاقد مجوز بودند، با اجاره واحدهای مسکونی و یا تبدیل واحد مسکونی خود به قهوه خانه و البته پشت درهای بسته، مبادرت به عرضه قلیان و انجام برخی فسادها می کنند هیچ نظارتی هم بر آنها نیست.
ˈابراهیمیانˈ صاحب یک چایخانه دیگری که واحد صنفی او نیز پلمپ شده، می گوید: مسوولان به جای پلمپ کردن این مکان ها باید نظارت های خویش را افزایش دهند تا از باز شدن مکان هایی که امکان نظارت بر آنان وجود ندارد، جلوگیری شود.
او می گوید: بستن چایخانه و قهوه خانه ها تنها چاره کار نیست، اگر قانون است باید در همه شهرهای کشور اجرا شود نه این که در برخی شهرها از جمله گنبدکاووس اجرا شود در حالی که در شهرهای همجوار خبری از این بستن ها نیست.
یک خانم خانه دار نیز با ابراز نگرانی از تبدیل خانه های مسکونی به مکانی برای عرضه قلیان، گفت: متاسفانه در این واحدها افراد مختلف بویژه دختران و پسران جوان رفت و آمد می کنند.
او گفت: افرادی که مبادرت به عرضه قلیان در واحدهای مسکونی می کنند، چهره ای خشن و زورگو دارند و انسان از ترس جرات دادن نشانی آنان را به پلیس ندارد.
این خانم خانه دار با بیان این که فعالیت این واحدهای مسکونی از ساعت 22 به بعد آغاز می شود و تا پاسی از نیمه شب ( 2 تا 3 بامداد) ادامه دارد، گفت: این رفتارها آسایش همسایگان را سلب می کند و لازم است پلیس و مسوولان قضایی راهکار مناسبی را برای شناسایی این واحدها و برخورد با آنان اتخاذ کنندگ.
فرمانده انتظامی گنبدکاووس در این باره گفت: از نقاط مختلف شهر گزارش های مردمی دریافت شده که برخی افراد سودجو که پیش از این در قهوه خانه یا چایخانه اقدام به عرضه قلیان می کردند، اکنون با پلمپ شدن واحد صنفی خود در واحد مسکونی اقدام به این کار می کنند.
سرهنگ ˈمحمدعلی عسگریˈ گفت: ورود به واحد مسکونی بدون مجوز حکم قضایی مقدور نیست ضمن این که نمی توان به دلیل ورود چند جوان به یک منزل، آنان را بازداشت کرد.
او با تاکید بر این که هرگونه ورود به حریم شخصی و واحدهای مسکونی افراد نیاز به حکم قضایی دارد، گفت: بهترین راه معرفی این واحدها از سوی شهروندان به انتظامی، سپس کسب مجوز از مقام قضایی و در نهایت ورود به منزل و برخورد با متخلف است.
↧
اسامی کارخانجات متخلف در استفاده از روغن پالم هرچه سریعتراعلام شود
اخبار اجتماعی - عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس
اسامی کارخانجات متخلف در استفاده از روغن پالم هرچه سریعتراعلام شود
96 درصد روغن پالم تولیدی در جهان در کشور مالزی و اندونزی تولید می شود و چون نسبت به سایر روغن ها قیمت کمتری دارد لذا در کشورهای در حال توسعه نظیرایران و هند بازار مصرفی این روغن بالا است رسول خضری ،عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات کمیسیون بهداشت و درمان با وزارت بهداشت و درمان برای بررسی استفاده از روغن پالم در مواد لبنی و همچنین شیر خشک گفت:روغن پالم دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب و روغن ترانس دارد و باعث گرفتگی عروق قلبی و مغزی می شود و ایجاد سرطان می کند .
وی اظهار داشت:96 درصد روغن پالم تولیدی در جهان در کشور مالزی و اندونزی تولید می شود و چون نسبت به سایر روغن ها قیمت کمتری دارد لذا در کشورهای در حال توسعه نظیرایران و هند بازار مصرفی این روغن بالا است .
خضری بیان کرد:سابقه ورود روغن پالم به کشور ما به سال 82 برمی گردد که د رهمان زمان نیز سرو صداهای کرد ولی سپس همه چیز به فراموشی سپرده شد و وارادت این روغن به کشورهای آمریکا و کاناداد برای استفاده های صنعتی همانند صنایع صابون سازی و یا برای استفاده در لوازم ارایشی است و استفاده آن در صنایع غذایی اکیدا ممنوع است اما در کشور ما متاسفانه در مواد لبنی و حتی شیر خشک که مورد استفاده نوزادان است قرار گرفته است .
وی تاکید کرد:استفاده این روغن در مواد لبنی و بویژه شیر و شیر خشک جایز نبوده است و حتما باید کارخانجات و شرکت های متخلف شناسایی و با آنها برخورد شود و نام آنها در رسانه ملی گفته شود تا مردم دراین زمینه آگاهی لازم راداشته باشند .
خضری با تاکید بر بحث سلامت آحاد جامعه و وظیفه حاکمیت در تامین این سلامت گفت: فرقی ندارد که این شرکت ها خصوصی بوده اند و یا دولتی که از این روغن استفاده کرده اند بلکه دولت باید با آنها برخورد سریع و جدی داشته باشد.
وی تصریح کرد: البته جای تشکر دارد که وزیر بهداشت خودشان این مطلب را رسانه ای کرده اند زیرا استفاده این روغن همزمان با ورود آن به کشور یعنی در سال 82 بوده است و قطعا دولت قبل می دانسته است اما در این زمینه اقدامی انجام نداده است و در حال حاضر نیز از وزیر انتظار می رود اقدامات لازم را برای توقف تولیدات این شرکت ها و برخورد از طریق دستگاه قضایی انجام دهد .
خضری خاطرنشان کرد:باید برخوردهای تعزیراتی و جدی با این کارخانجات و شرکت ها از طریق قوه قضاییه شود و هر چه سریعتر نام این شرکت ها به صورت رسمی اعلام شود تا مردم نیز استفاده از مواد غذایی این شرکت ها را تحریم کنند .
↧
جدید ترین عکس های هدی زین العابدین شهریور 93
سری جدید عکس های هدی زین العابدین شهریور 93
عکس های ناب هدی زین العابدین , عکس های شهریور ماه هدی زین العابدین , گالری عکس های کمیاب هدی زین العابدین , عکس های زیبای هدی زین العابدین , عکس های هدی زین العابدین در پشت صحنه فیلم جدیدش , عکس های با کیفیت هدی زین العابدین , فیلم هایی که هدی زین العابدین بازی کرده , عکس شخصی و بدون گریم هدی زین العابدین , سن هدی زین العابدین , بیوگرافی و عکس هدی زین العابدین , خوشکلترین عکس های هدی زین العابدین , داغ ترین عکس های هدی زین العابدین , صفحه شخصی هدی زین العابدین , همسر هدی زین العابدین , خانواده هدی زین العابدین , سریال جدید هدی زین العابدین , تحصیلات هدی زین العابدین
عکس های ناب هدی زین العابدین , عکس های شهریور ماه هدی زین العابدین , گالری عکس های کمیاب هدی زین العابدین , عکس های زیبای هدی زین العابدین , عکس های هدی زین العابدین در پشت صحنه فیلم جدیدش , عکس های با کیفیت هدی زین العابدین , فیلم هایی که هدی زین العابدین بازی کرده , عکس شخصی و بدون گریم هدی زین العابدین , سن هدی زین العابدین , بیوگرافی و عکس هدی زین العابدین , خوشکلترین عکس های هدی زین العابدین , داغ ترین عکس های هدی زین العابدین , صفحه شخصی هدی زین العابدین , همسر هدی زین العابدین , خانواده هدی زین العابدین , سریال جدید هدی زین العابدین , تحصیلات هدی زین العابدین
↧
↧
عکس های جدید الناز حبیبی شهریور 93
عکس های الناز حبیبی شهریور 93
ناب ترین عکس های الناز حبیبی , عکس های آتلیه ای و جدید الناز حبیبی , عکس جدید بازیگر نقش بهار در سریال دردسر های عظیم , سن بهار در سریال دردسر های عظیم , زیبا ترین تصاویر الناز حبیبی , عکس های خصوصی الناز حبیبی , ساتی رسمی الناز حبیبی , هواداران الناز حبیبی , الناز حبیبی بازیگر سریال دودکش , فیلم هایی که الناز حبیبی بازی کرده , عکس جدید و بیوگرافی الناز حبیبی , عکس های خاص الناز حبیبی , تحصیلات الناز حبیبی , شروع بازیگری الناز حبیبی , عکس های با کیفیت الناز حبیبی , تاریخ تولد الناز حبیبی , طرفداران الناز حبیبی
ناب ترین عکس های الناز حبیبی , عکس های آتلیه ای و جدید الناز حبیبی , عکس جدید بازیگر نقش بهار در سریال دردسر های عظیم , سن بهار در سریال دردسر های عظیم , زیبا ترین تصاویر الناز حبیبی , عکس های خصوصی الناز حبیبی , ساتی رسمی الناز حبیبی , هواداران الناز حبیبی , الناز حبیبی بازیگر سریال دودکش , فیلم هایی که الناز حبیبی بازی کرده , عکس جدید و بیوگرافی الناز حبیبی , عکس های خاص الناز حبیبی , تحصیلات الناز حبیبی , شروع بازیگری الناز حبیبی , عکس های با کیفیت الناز حبیبی , تاریخ تولد الناز حبیبی , طرفداران الناز حبیبی
↧
عکس های جدید پرستو گلستانی شهریور 93
عکس های پرستو گلستانی شهریور 93
جدید ترین عکس های پرستو گلستانی در سال 93 , زیبا ترین عکس های پرستو گلستانی , عکس های ناب و دیدنی از پرستو گلستانی , عکس همسر مهدی هاشمی در سریال دردسر های عظیم , عکس های جدید پرستو گلستانی بازیگر سریال دردسر های عظیم , عکس جدید پرستو گلستانی و امیر غفار منش بازیگران سریال دردسر های عظیم , تصاویر شخصی پرستو گلستانی , صفحه شخصی پرستو گلستانی , عکس های پرستو گلستانی از نمای نزدیک , وب سایت رسمی پرستو گلستانی , هواداران پرستو گلستانی , عکس های کمیاب پرستو گلستانی , parastou golestani
جدید ترین عکس های پرستو گلستانی در سال 93 , زیبا ترین عکس های پرستو گلستانی , عکس های ناب و دیدنی از پرستو گلستانی , عکس همسر مهدی هاشمی در سریال دردسر های عظیم , عکس های جدید پرستو گلستانی بازیگر سریال دردسر های عظیم , عکس جدید پرستو گلستانی و امیر غفار منش بازیگران سریال دردسر های عظیم , تصاویر شخصی پرستو گلستانی , صفحه شخصی پرستو گلستانی , عکس های پرستو گلستانی از نمای نزدیک , وب سایت رسمی پرستو گلستانی , هواداران پرستو گلستانی , عکس های کمیاب پرستو گلستانی , parastou golestani
↧
عکس های جدید پگاه آهنگرانی شهریور 93
عکس های پگاه آهنگرانی شهریور 93
جدید ترین عکس پگاه آهنگرانی , عکس های شهریور ماه پگاه آهنگرانی , عکس جدید پگاه آهنگرانی با مادرش , بیوگرافی و عکسهای جدید پگاه آهنگرانی , عکس های پگاه آهنگرانی در مراسم افتتاحیه فیلم سینمایی شهر موش ها2 , افتتاحیه فیلم سینمایی شهر موش ها 2 , عکس های با کیفیت پگاه آهنگرانی , گالری جدید ترین تصاویر پگاه آهنگرانی , عکس های ناب پگاه آهنگرانی , آخرین عکس های پگاه آهنگرانی , زیبا ترین عکس های پگاه آهنگرانی , عکس پگاه آهنگرانی با مادرش منیژه حکمت , داغ ترین عکس های پگاه آهنگرانی , Pegah Ahangarani
جدید ترین عکس پگاه آهنگرانی , عکس های شهریور ماه پگاه آهنگرانی , عکس جدید پگاه آهنگرانی با مادرش , بیوگرافی و عکسهای جدید پگاه آهنگرانی , عکس های پگاه آهنگرانی در مراسم افتتاحیه فیلم سینمایی شهر موش ها2 , افتتاحیه فیلم سینمایی شهر موش ها 2 , عکس های با کیفیت پگاه آهنگرانی , گالری جدید ترین تصاویر پگاه آهنگرانی , عکس های ناب پگاه آهنگرانی , آخرین عکس های پگاه آهنگرانی , زیبا ترین عکس های پگاه آهنگرانی , عکس پگاه آهنگرانی با مادرش منیژه حکمت , داغ ترین عکس های پگاه آهنگرانی , Pegah Ahangarani
↧
فال روزانه سه شنبه 4 شهریور 93
فال روزانه سه شنبه 4 شهریور 1393
متولدین فروردین:
در تمام روز ممکن است رفتارتان مخرب باشد. در این دوره، احتمال آسیب های روانی و بدنی بسیار بالاست. برای اجتناب از دردسر، به تمرین کنترل خود بپردازید و تحت تاثیر خواسته های ناگهانی عمل نکنید. ممکن است جنبه ی مادی زندگی هنگام عصر به توجه کامل شما نیاز داشته باشند.
متولدین اردیبهشت:
در انتهای روز تغییرات مثبت یمورد انتظار هستند. هنگام عصر به شما کمک می شود که از شر عصبی بودن بیش از حد خلاص شوید و تعادب درونی خود را بازیابید. در امور خود مشارکت فعال تری پیدا می کنید و قادر خواهید بود که تاثیری مستقیم روی همه چیز داشته باشید.
متولدین خرداد:
ساعات روز روی شما یا دوستانتان فشار وارد می کنند. ممکن است درمورد موفقیت پروژه خیلی نگران شوید. هنگام عصر برایتان خوب خواهد بود که از تمام کارهای زندگی خود دور شوید و به خانه برگردید و ساعات باقی مانده ی روز را در محیط راحت خانواده بگذرانید.
متولدین تیر:
هنگام صبح و عصر شرایط پرتنش خواهد بود. پیشنهاد می شود در هیچ کاری ریسک نکنید. احتمال آسیب دیدن، اختلافات، و شرایط فورس ماژور بالاست، آن هم تا هنگام عصر توازن درونی را در انتهای روز دوباره بدست می آورید.
متولدین مرداد:
در ظاهر همه چیز عالی به نظر می رسد، ولی در درون خیلی احساس ناراحتی دارید. ممکن است خاطرات بد، اندوه، ترس یا خجالت زدگی به شما هجوم برند. تعامل شما با مردم دوردست ممکن است نتیجه ی ناخوشاندی داشته باشد.
متولدین شهریور:
ساعات روز پر از احساسات منفی و نتایج آنها خواهد بود. باید برای دوری از آنها هرکار ممکنی بکنید. امروز نیاز ندارید که اعصاب و ذهن خود را از دست بدهید. بگذارید عصر از راه برسد. قادر خواهید بود که توانایی خود برای تفکر منطقی را دوباره بدست آورید.
متولدین مهر:
روز خوبی برای مکالمات آرام و فعالیت های مشترک نیست. اگر بین شما و کس دیگری اختلافی پیش آمده و بالا گرفته، حالت های بد و توهین آمیز به خود نگیرید. باید زمان عصر را برای بحث درمورد موضوعات مالی و مربوط به املاک انتخاب کنید.
متولدین آبان:
رخدادهای امروز نشانه ی این هستند که تاکتیک های قبلی شما خسته تان کرده اند. باید روشها، ابزار، دستیارها، حمل و نقل و غیره را تغییر دهید. اگر قرار است امروز تصمیمی بگیرید، هنگام عصر درمورد آن فکر کنید.
متولدین آذر:
امروز نمی تواند با موفقیت شروع شود. ممکن است در جبهه ی عشق شکست بخورید، در یک رقابت پیروز نباشید یا یک رخداد آسیب زای دیگر را تجربه کنید. مطمئن باشید دردسرها کوتاه مدت اند و قادر خواهید بود که همه چیز را روزی دیگر مرتب کنید.
متولدین دی:
ساده ترین راه برای اجتناب از مشکلات این است که زیر پتو بروید و تا عصر فقط بخوابید. در انتهای روز هواسنج زندگی شما "ملایم" را نشان می دهد (شاید هم نیمه ابری باشد). این دقیقا زمانی صحت پیدا می کند که برای ابراز احساسات خود کلمات درست را پیدا می کنید و مردم اطراف می توانند حرف هایتان را بشنوند.
متولدین بهمن:
هنگام صبح و اوایل ظهر، احتمال شرایط اضطراری بالا می رود و بعضی این لحظات آشوب می تواند ناخواسته توسط خودتان ایجاد شود. ممکن است بعضی مشکلات با تجهیزات، حمل و نقل، و فراهم کردن کمک های اضطراری پیش بیاید.
متولدین اسفند:
در تمام مدت روز با جنبه های مادی زندگی سروکار دارید. بااین حال، دیدگاه شما درمورد این فضای زندگی ممکن است 180 درجه تغییر کند. اگرچه هنگام صبح در آوردن پول از جیب برایتان خیلی ساده است، ولی هنگام عصر قبل از جدا شدن از پولی که به سختی بدست آورده اید بارها فکر خواهید کرد.
منبع : سیتی فان
↧
↧
ضرب الاجل برای تولیدکنندگان محصولات لبنی جهت اصلاح پروانه ها/ به شدت در خصوص امنیت غذ
قدس آنلاین_ هنگامه طاهری: وزارت بهداشت از 15 روز پیش به مدت 45 روز به تولید کنندگان محصولات لبنی فرصت داده جهت اصلاح پروانه ها به وزارت بهداشت مراجعه کنند.
دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و داروی کشوردرگفتگو با قدس آنتکدختر گفت: با توجه به شیوع خبرها در مورد استفاده از روغن پالم توسط تولید کنندگان محصولات لبنی به آنها فرصت داده شد جهت بررسی نوع تولیدات و اصلاح پروانه هایشان به وزارت بهداشت مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: پس از بررسی محصولات این تولید کنندگان , به آنها اعلام می کنیم اجازه کار دارند یا خیر.
او تاکید کرد : چنانچه استفاده از روغن پالم در محصولات آن تولید کنندگان محرز شود پروانه آنها ابطال خواهد شد.
وی در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو به شدت در خصوص امنیت غذایی حساس است و هر جایی که نیاز به اصلاح فرایندها باشد، توسط این سازمان مداخلات و پیگیری ها صورت می گیرد.
این در حالی است که مدیر کل نظارت بر غذا قبلا اعلام کرده بود گزارشی از وجود روغن پالم در شیرو ماست نداریم.
با این همه طبق جدیدترین توافق وزارت بهداشت و انجمن فرآوردههای لبنی، مصرف روغن نباتی از جمله پالم در تمام محصولات لبنی به جز "بستنی"! ممنوع اعلام شده است.
اما هنوز برای همه جای سوال است که چرا طی 23 سال گذشته روغن پالم به راحتی وارد و مورد استفاده واقع می شد؟
طبق گزارشات این روغن ابتدا مصارف بهداشتی در مواد آرایشی و صابون داشته و از آنجایی که در مقابل حرارت مقاوم است به عنوان روغن سرخ کردنی مورد استفاده واقع شده ولی ورد آن به مواد لبنی ماجرای دیگری دارد.
سال 1389 را می توان یکی از سخت ترین سال های صنایع لبنی کشور دانست. چرا که افزایش حامل های انرژی و هزینه های تولید ناشی از اجرای قانونی هدفمندی یارانه ها، راهی جز افزایش قیمت برای صنایع لبنی باقی نگذاشته بود. اما دولت صراحتا صنایع را از افزایش قیمت محصولات لبنی باز داشت که البته این دستور دولت آنقدر هم دوام نیاورد و در آغاز سال 1390 صنایع لبنی گران شدند.
در کنار این گرانی، شرکت های لبنیاتی که تحت فشار دولت دهم برای پایین نگه داشتن قیمت محصولاتشان بودند، تنوع محصولاتشان را مخصوصا در نوع پرچرب بالا بردند؛ تنوع شیر، ماست و پنیر پس از اجرای هدفمندی یارانه ها زیاد شد.
اما نکته حایز اهمیت، تحرکات صنایع لبنی برای کاهش هزینه های تولیدی خود بود. مسئله ای که برخی کارشناسان مواد غذایی این تلاش ها برای کاهش هزینه های تولید محصولات لبنی از سوی صنایع را سرآغاز روی آوردن آنها به پالم می دانند. ادعایی که آمار ها نیز آنرا تایید می کند و کشور از سال 1389 و 1390 یعنی در بحبوحه تلاش صنایع لبنی برای کاهش هزینه های خود که متاثر از اجرای قانون هدفمندی یارانه بود، شاهد افزایش بی سابقه واردات روغن پالم بود.
دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و داروی کشوردرگفتگو با قدس آنتکدختر گفت: با توجه به شیوع خبرها در مورد استفاده از روغن پالم توسط تولید کنندگان محصولات لبنی به آنها فرصت داده شد جهت بررسی نوع تولیدات و اصلاح پروانه هایشان به وزارت بهداشت مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: پس از بررسی محصولات این تولید کنندگان , به آنها اعلام می کنیم اجازه کار دارند یا خیر.
او تاکید کرد : چنانچه استفاده از روغن پالم در محصولات آن تولید کنندگان محرز شود پروانه آنها ابطال خواهد شد.
وی در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو به شدت در خصوص امنیت غذایی حساس است و هر جایی که نیاز به اصلاح فرایندها باشد، توسط این سازمان مداخلات و پیگیری ها صورت می گیرد.
این در حالی است که مدیر کل نظارت بر غذا قبلا اعلام کرده بود گزارشی از وجود روغن پالم در شیرو ماست نداریم.
با این همه طبق جدیدترین توافق وزارت بهداشت و انجمن فرآوردههای لبنی، مصرف روغن نباتی از جمله پالم در تمام محصولات لبنی به جز "بستنی"! ممنوع اعلام شده است.
اما هنوز برای همه جای سوال است که چرا طی 23 سال گذشته روغن پالم به راحتی وارد و مورد استفاده واقع می شد؟
طبق گزارشات این روغن ابتدا مصارف بهداشتی در مواد آرایشی و صابون داشته و از آنجایی که در مقابل حرارت مقاوم است به عنوان روغن سرخ کردنی مورد استفاده واقع شده ولی ورد آن به مواد لبنی ماجرای دیگری دارد.
سال 1389 را می توان یکی از سخت ترین سال های صنایع لبنی کشور دانست. چرا که افزایش حامل های انرژی و هزینه های تولید ناشی از اجرای قانونی هدفمندی یارانه ها، راهی جز افزایش قیمت برای صنایع لبنی باقی نگذاشته بود. اما دولت صراحتا صنایع را از افزایش قیمت محصولات لبنی باز داشت که البته این دستور دولت آنقدر هم دوام نیاورد و در آغاز سال 1390 صنایع لبنی گران شدند.
در کنار این گرانی، شرکت های لبنیاتی که تحت فشار دولت دهم برای پایین نگه داشتن قیمت محصولاتشان بودند، تنوع محصولاتشان را مخصوصا در نوع پرچرب بالا بردند؛ تنوع شیر، ماست و پنیر پس از اجرای هدفمندی یارانه ها زیاد شد.
اما نکته حایز اهمیت، تحرکات صنایع لبنی برای کاهش هزینه های تولیدی خود بود. مسئله ای که برخی کارشناسان مواد غذایی این تلاش ها برای کاهش هزینه های تولید محصولات لبنی از سوی صنایع را سرآغاز روی آوردن آنها به پالم می دانند. ادعایی که آمار ها نیز آنرا تایید می کند و کشور از سال 1389 و 1390 یعنی در بحبوحه تلاش صنایع لبنی برای کاهش هزینه های خود که متاثر از اجرای قانون هدفمندی یارانه بود، شاهد افزایش بی سابقه واردات روغن پالم بود.
↧
امروز تکلیف پالم موجود در شیر خشک نوزادان مشخص میشود
قدس آنلاین_ هنگامه طاهری_ مدیر کل فرآورده های مکمل, سنتی و گیاهی وزارت بهداشت گفت: پالم موجود در برخی شیر خشکها از نظر زنجیره مولکولی در حال بررسی است و تا پایان امروز دوشنبه نتیجه آن اعلام می شود.اگر چه خبرگزاری ایسنا از قول دکتر رسول دیناروند آورده که مباحث مربوط به استفاده از پالم در شیر خشک نوزادان غیر واقعی و کذب است اما امروز دکتر امیر حسین جمشیدی, مدیر کل فرآورده های مکمل , سنتی و گیاهی وزارت بهداشت اعلام کرد: پالم موجود در برخی شیر خشکها از نظر زنجیره مولکولی در حال بررسی است و تا پایان امروز دوشنبه نتیجه آن اعلام می شود.
در حالیکه وزارت بهداشت پس از بیش از 20 سال به تشدید نظارت بر استفاده از روغن گیاهی پالم در محصولات لبنی پی برده است, شبنم نیوز اعلام می کند: مشخص شده بزرگ ترین کارخانه شیرخشک کودک در ایران، برای تولید محصولات از روغن پالم استفاده می کند.
اما دکتر جمشیدی اظهار میدارد: پالم انواع و اقسام دارد و پالمی که در شیر خشک استفاده می شود از نوع مجاز آن می باشد.
هر چند وی تصریح می کند نوع پالتیک آن خطر ناک است اما به هر حال وزارت بهداشت در خصوص نوع خاصی از شیر خشک که 15 خرداد در جام جم هم از آن نام برده شده احساس خطر کرده که در حال بررسی علمی پالم موجود در آن است.
در حالیکه وزارت بهداشت پس از بیش از 20 سال به تشدید نظارت بر استفاده از روغن گیاهی پالم در محصولات لبنی پی برده است, شبنم نیوز اعلام می کند: مشخص شده بزرگ ترین کارخانه شیرخشک کودک در ایران، برای تولید محصولات از روغن پالم استفاده می کند.
اما دکتر جمشیدی اظهار میدارد: پالم انواع و اقسام دارد و پالمی که در شیر خشک استفاده می شود از نوع مجاز آن می باشد.
هر چند وی تصریح می کند نوع پالتیک آن خطر ناک است اما به هر حال وزارت بهداشت در خصوص نوع خاصی از شیر خشک که 15 خرداد در جام جم هم از آن نام برده شده احساس خطر کرده که در حال بررسی علمی پالم موجود در آن است.
↧
تاثیر مصرف قهوه بر سلامت دندان ها
محققان دانشگاه بوستون دریافتند که مصرف قهوه تأثیر منفی بر سلامت دندان و لثهها ندارد بلکه بالعکس نقشی محافظتی را ایفا میکند.
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایسنا، پیش از این نتایج تحقیقات نشان داده بود که مصرف قهوه تاثیر اندک اما آشکاری بر از دست دادن سلامت دندانها بر جای میگذارد.
طی این پژوهش یک هزار و 152 مرد 26 تا 84 ساله سفید پوست طی سالهای 1968 تا 1998 مورد بررسی قرار گرفتند.
عوامل خطر تاثیر گذار نظیر مصرف الکل، تحصیلات، وضعیت دیابت، شاخص توده بدنی، سیگار کشیدن و تناوب مسواک و کشیدن نخ دندان نیز در این تحقیق کنترل شد.
طی این پژوهش که برای نخستین بار در جهان صورت گرفته، بر خلاف نتایج قبلی مشخص شد که مصرف قهوه میتواند در مقابل از دست دادن استخوان پریودنتال نقش محافظتی را برای مردان ایفا کند.
نتایج این پژوهش در مجله "Periodontology" منتشر شده است.
↧