Quantcast
Channel: انجمن تفریحی تک دختر - سرگرمی، تصاویر، عکس مذهبی، عکس های تک دختر، اس ام اس، اصن یه وضی، تفریحی، ترول، تصاویر جالب، کاریکاتور طنز، منطقه آزاد، شعر، داستان كوتاه، مطلب جدید، موبايلستان، نرم افزار، بازي های اندروید، طنز، بازی، معرفی بازی، دانلود بازی، کلیپ، مذهبی، نرم افزار، ورزشي، خاطرات خوشمزه، فرهنگی-هنری، معرفی نرم افزار، دانلود نرم افزار، بازی آنلاین، ♥♥تالار رسمی هواداران استقلال!♥♥، داستان، تاریخ ایران و جهان، حاشیه های سینما، مجله خبری، اقتصادی، اجتماعی، تکنولوژی، حوادث، ورزشی، سایر، اطلاعات عمومی، فیلم ها و سریال ها، سینما و تلویزیون، فال و طالع بینی، عکس بازیگران، بیوگرافی بازیگران، عاشقانه، عکس های عاشقانه، جملات عاشقانه، اس ام اس های عاشقانه، اشعار عاشقانه، بيوگرافي ورزشكاران، عكس ورزشكاران، صحنه هاي ورزشي، خانه داری و دکوراسیون، آموزش اشپزي، ترفند هاي خانه داري، مد و زيبايي، مدل لباس، مدل مو، شيك پوش بودن در عين با حجاب بودن، حیوانات خانگی، تصاویر طبیعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 13198

خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان تا غرب چین کشیده می‌شود

$
0
0
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از اکسپرس تریبیون، با وجود مخالفت‌های آمریکا با خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان، این خط لوله احتمالا تا غرب چین ادامه خواهد یافت. اسلام‌آباد و پکن، این خط لوله را به عنوان بخشی از کریدور اقتصادی بین دو کشور در نظر گرفته‌اند.
بر اساس این گزارش، مقامات پاکستان و چین در نشستی در 26 آگوست در مورد احداث خط لوله از بندر گوادر به غرب چین مذاکره خواهند کرد؛ همچنین در این نشست پیشنهادی در مورد ساخت یک خط لوله نفتی میان 2 کشور نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
پکن و اسلام‌آباد یادداشت تفاهمی در زمینه یک کریدور اقتصادی که قبلا در کابینه پاکستان مورد موافقت قرار گرفته است، امضا خواهند کرد.
این نشست به دنبال بازدید نواز شریف نخست‌وزیر پاکستان از چین در هفته اول جولای، انجام می‌شود. در جریان این سفر، شرکت‌های چینی نسبت به احداث این خط لوله از بندر گوادر تا غرب چین ابراز تمایل کرده‌اند؛ ایران نیز نسبت به ادامه این خط لوله به چین ابزار علاقه کرده است.
دو کشور، این خط لوله را به عنوان بخشی از کریدور اقتصادی در نظر گرفته‌اند و بندر گوادر از طریق جاده و راه‌آهن به چین متصل خواهد شد و این امر به بهبود روابط تجاری میان این دو کشور کمک خواهد کرد.
از آنجایی که پاکستان به علت فشارهای آمریکا در تامین مالی این پروژه با مشکل روبرو است از ایران در خواست کرده است تا هزینه کل این خط لوله گازی را به عهده بگیرد.
ایران متعهد شده است تا 500 میلیون دلار برای احداث این خط لوله در خاک پاکستان به این کشور وام بدهد، اما اسلام‌آباد اصرار دارد تا میزان این کمک باید افزایش یابد.
در ادامه این گزارش آمده است، پیش از این هند فعالانه در این پروژه حضور داشت اما پس از انعقاد موافقتنامه هسته‌ای با آمریکا از آن کنار کشید.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 13198

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>