Quantcast
Channel: انجمن تفریحی تک دختر - سرگرمی، تصاویر، عکس مذهبی، عکس های تک دختر، اس ام اس، اصن یه وضی، تفریحی، ترول، تصاویر جالب، کاریکاتور طنز، منطقه آزاد، شعر، داستان كوتاه، مطلب جدید، موبايلستان، نرم افزار، بازي های اندروید، طنز، بازی، معرفی بازی، دانلود بازی، کلیپ، مذهبی، نرم افزار، ورزشي، خاطرات خوشمزه، فرهنگی-هنری، معرفی نرم افزار، دانلود نرم افزار، بازی آنلاین، ♥♥تالار رسمی هواداران استقلال!♥♥، داستان، تاریخ ایران و جهان، حاشیه های سینما، مجله خبری، اقتصادی، اجتماعی، تکنولوژی، حوادث، ورزشی، سایر، اطلاعات عمومی، فیلم ها و سریال ها، سینما و تلویزیون، فال و طالع بینی، عکس بازیگران، بیوگرافی بازیگران، عاشقانه، عکس های عاشقانه، جملات عاشقانه، اس ام اس های عاشقانه، اشعار عاشقانه، بيوگرافي ورزشكاران، عكس ورزشكاران، صحنه هاي ورزشي، خانه داری و دکوراسیون، آموزش اشپزي، ترفند هاي خانه داري، مد و زيبايي، مدل لباس، مدل مو، شيك پوش بودن در عين با حجاب بودن، حیوانات خانگی، تصاویر طبیعت
Viewing all 13198 articles
Browse latest View live

پرده‌برداری از شاسی‌بلند بنتلی

$
0
0
 تک دختر
 
اخبار اقتصادی - پرده‌برداری از شاسی‌بلند بنتلی


بنتلی نمونه‌ای از خودروی شاسی‌بلندش را معرفی کرده که قرار است تولید و عرضه آن از سال 2016 آغاز شود.
این خودرو که احتمالا فالکون نام خواهد گرفت، بر پایه پلت‌فرمی تولید می‌شود که خودروهایی چون آئودی Q7 و شاسی‌بلند اوروس (Urus) لامبورگینی ساخته خواهند شد. بنتلی امیدوار است بتواند سالانه 3 هزار دستگاه از شاسی‌بلند تازه‌اش را به فروش برساند و به کمک آن به هدفش مبنی بر فروش سالانه 15هزار خودرو تا سال 2018 دست یابد.
 
بنتلی در سال 2013 موفق شد 10 هزار و 120 دستگاه خودرو در سراسر دنیا به فروش برساند. خودروساز لوکس بریتانیایی اعلام کرده ظرف 3 سال آینده سرمایه‌ای بالغ بر 800 میلیون پوند (بیش از 980میلیون یورو) را صرف تولید شاسی‌بلند تازه‌اش و همچنین ارتقای کارخانه‌اش در انگلستان خواهد کرد.

تدابير ويژه كنترل بازار در ماه‌مبارك

$
0
0
اخبار اقتصادی - تدابير ويژه كنترل بازار در ماه‌مبارك

تمام فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي و سازمان ميادين و ميوه و تر بار شهرداري تهران و اصناف در ايام ماه مبارك فروش فوق‌العاده خواهند داشت.يدالله صادقي رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران از تدابير ويژه ستاد تنظيم بازار براي كنترل قيمت و توزيع مايحتاج عمومي مردم خبر داد و گفت: تمام فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي و سازمان ميادين و ميوه و تر بار شهرداري تهران و اصناف در ايام ماه مبارك فروش فوق‌العاده خواهند داشت.

به گزارش فارس، وي به تدابير ويژه ستاد تنظيم بازار در آستانه ماه مبارك براي تامين و كنترل قيمت‌ها اشاره كرد و گفت: علاوه بر برپايي نمايشگاه‌هاي ضيافت در سراسر كشور و تهران كه كالاهاي اساسي و مورد‌ نياز مردم را با تخفيف ويژه ارائه خواهند كرد، قرار است تا روز شنبه اتاق اصناف جلسه‌اي را با صنوفي كه كالاهاي اساسي را ارائه مي‌كنند داشته باشند. بنابراين مقرر شده تا واحد‌هاي صنفي همزمان با شروع ماه مبارك و برگزاري نمايشگاه ضيافت به مدت 10 روز تخفيف ويژه‌اي روي اجناس خود ارائه كنند.

 به گفته رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران همچنين سازمان ميادين و ميوه و تر‌بار شهرداري تهران از سوم تيرماه تا پايان ماه مبارك تمام محصولات اين ميادين را با تخفيف ويژه 5 تا 15 درصدي ارائه مي‌كند.

صادقي در پاسخ به اينكه آيا اين تخفيف در فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي نيز لحاظ خواهد شد، گفت: طبق صحبت‌هاي به عمل آمده فروشگاه‌هاي زنجيره‌يي مانند شهروند، رفاه، اتكا، تعاوني‌هاي كارگري و كارمندي و فروشگاه فرهنگيان هر يك بنا به فراخور فعاليت خود نيز در ايام ماه مبارك تخفيف 5 تا 15 درصدي ارائه خواهند كرد و ممكن است اين تخفيف‌ها تا 25 درصد نيز افزايش يابد. وي با اشاره به اينكه برخي كالاها مانند لبنيات امكان تخفيف بيش از 5 درصد را ندارند، خاطرنشان كرد: كالاهايي كه ظرفيت تخفيف بيشتر را داشته باشند با حداقل قيمت در اين فروشگاه‌ها عرضه خواهند شد.

بازارهای نوظهور، نگرانی تازه خودروسازان

$
0
0
اخبار اقتصاد ی - باد مخالف در بازار خودرو کشورهای توسعه یافته وزید
بازارهای نوظهور، نگرانی تازه خودروسازان

درست زمانی که بازار خودروی اروپا پس از 6 سال متوالی افت و رکود، آرام آرام به مسیر بهبود بازمی‌گردد، بادهای مخالف در بازار خودروی کشورهای توسعه‌یافته وزیدن گرفته و پیش‌بینی افت در این بازارهای نوظهور (Emerging Markets)، خودروسازان اروپایی از جمله رنو را نگران کرده است.از زمان شروع بحران اقتصادی در اواخر سال 2008 و اوایل 2009 در آمریکا و اروپا و کاهش شدید تقاضا برای خودرو در کشورهای این قاره‌ها، کشورهایی چون چین، هند، برزیل، تایلند و روسیه پناهگاه خودروسازان بحران‌زده به‌خصوص اروپایی بوده و آن‌ها ضررهای هنگفت در بازارهای خانگی را با فروش کمابیش بالا در بازارهای نوظهور جبران کرده‌اند. مساله دیگر سرمایه‌گذاری‌های گسترده خودروسازان اروپایی و آمریکایی در این کشورها است.
 
در سال‌های اخیر میلیاردها دلار سرمایه برای افزایش تولید، گسترش شبکه نمایندگی‌ها و قوی‌تری کردن شبکه خدمات پس از فروش روانه این کشورها شده به این امید که تداوم رشد و شکوفایی بازارهای نوظهور و افزایش درآمد طبقه متوسط خریدار خودرو در این کشورها به رشد انفجاری فروش و بازگشت سود منجر شود. پیش‌بینی‌ها اما حاکی از آن است که این رویا شاید فعلا تعبیر نشود.

چنین وضعی شاید بیش از همه برای خودروسازان فرانسوی دشوار باشد. پژو-سیتروئن و رنو در سال‌های اوج بحران متحمل سنگین‌ترین ضررها شدند؛ چراکه به عقیده اغلب ناظران و تحلیلگران، بیش از حد به فروش در اروپا وابسته بودند. در مقابل خودروسازانی چون جنرال موتورز، فولکس واگن، مرسدس بنز و بی‌ام‌و توانستند خسارات ناشی از افت فروش در اروپا را با فروش در چین جبران کنند. رنو اخیرا پیش‌بینی‌اش در مورد رشد فروش خودروهایش در بازارهای نوظهور را کاهش داده و اعلام کرده سرعت رشد در این کشورها احتمالا به زیر 2 درصد خواهد رسید. رنو-نیسان، ائتلاف خودروساز فرانسوی با شریک ژاپنی‌اش، هم بازارهای منطقه جنوب آسیا را یکی از اصلی‌ترین اهدافش می‌داند و رنو به فروش محصولات این شرکت امید بسیاری بسته است.
 
رنو-نیسان در بازار روسیه هم از اصلی‌ترین بازیگران بازار است، کشوری که فروش خودرو در آن روند نزولی را از سال گذشته آغاز کرده و به‌نظر می‌رسد آن را همچنان ادامه دهد. روسیه که طبق پیش‌بینی‌ها قرار است تا سال 2020 جای آلمان را به‌عنوان بزرگ‌ترین بازار خودروی اروپا بگیرد، به‌خصوص با وجود بحران اوکراین روزهای کم‌رونقی را می‌گذراند و با وجود اختلافات شدید مسکو با دولت‌های غربی معلوم نیست سرمایه‌گذاری‌های گسترده خودروسازان اروپایی و آمریکایی چه زمانی به‌نتیجه دلخواه آنان تبدیل خواهد شد. بر اساس گزارشی از رویترز، رنو سال گذشته حدود 8 درصد از کل خودروهایش را در روسیه به فروش رسانده است. واضح است که تداوم بحران در روسیه یا شدت گرفتن تحریم‌ها علیه این کشور و همزمانی آن با آغاز افت در بازارهای نوظهور ضربه‌ای سنگین به دومین خودروساز فرانسه وارد خواهد کرد.

فولکس واگن دیگر خودروسازی است که مدیرعاملش، مارتین وینترکورن گفته رابطه تجاری‌اش با روسیه اهمیتی اساسی دارد و مجموعه تحت مدیریتش با نگرانی ناظر تحولات در روسیه و اوکراین است. آقای وینترکورن می‌گوید انتظار دارد فروش محصولات خودروساز آلمانی در این کشور مطابق برنامه پیش‌بینی‌شده پیش نرود.

آکیو تویوتا، مدیرعامل تویوتا و رئیس اتحادیه خودروسازان ژاپن هم در اوایل سال‌جاری میلادی در بیانیه‌ای از احتمال کاهش فروش در بازارهای نوظهور خبر داده بود. این در حالی است که از میانه‌های سال 2013 و در پی اوج گرفتن درگیری‌های منطقه‌ای چین و ژاپن فروش خودروسازان ژاپنی در این کشور با افتی شدید همراه بود. علاوه‌بر این، اجرای برنامه‌های محدودکننده برای مالکیت و تردد خودروها در شهرهای بزرگ چین با هدف کاهش آلودگی هوا بر نگرانی‌های ژاپنی‌ها و رقبایشان از دیگر نقاط دنیا افزوده است.

افت ارزش پول کشورهایی چون هند در برابر دلار (در برخی کشورها تا 20، 30 و 35 درصد)، افزایش نرخ بهره وام برای خرید خودرو (مثلا درهند)، افزایش قیمت سوخت و هزینه‌های نگهداری خودرو از جمله دلایل کاهش تقاضا در سال‌های پیش‌رو در این کشورها است، اما بی‌ترید کند شدن فراگیر آهنگ رشد اقتصادی در چین، هند و برزیل (بزرگ‌ترین بازارهای نوظهور دنیا) اصلی‌ترین عامل است. خودروسازان خارجی فعال در این بازارها نگران آن هستند که عدم ثبات سیاسی یا آشفتگی اقتصادی موجب افت بیشتر ارزش پول این کشورها در برابر دلار و یورو شود، اتفاقی که نتیجه‌اش افزایش هزینه‌های وارادت خودرو و قطعات آن به این کشورها است. در این صورت خودروسازان ناگزیر خواهند شد با افزایش قیمت خودروها این هزینه‌ها را جبران کنند و بدیهی است این افزایش قیمت بسیاری از خریداران خودرو را از گام گذاشتن به نمایشگاه‌ها و نمایندگی‌های فروش منصرف خواهد کرد.
 
با تمام این اوصاف، هستند تحلیلگرانی که می‌گویند کاهش نرخ رشد تقاضا در کشورهای در حال توسعه –اگر قطعا رخ دهد- مقطعی خواهد بود و به همین دلیل به آینده این بازارها خوش‌بین هستند. آنها بازگشت آمریکا و اروپا را از بحران شدید تقاضا، گواهی برای درستی فرضیه خود می‌دانند و می‌گویند دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

ريزش‌هاي پلكاني در بورس

$
0
0
اخبار اقتصادی - يك هفته با تپيكس
ريزش‌هاي پلكاني در بورس

هر چند روز گذشته بورس تهران فضاي متعادل و افزايشي را تجربه كرد اما در مقياس هفتگي، سهامداران دوره‌اي سخت را با سقوط 1600 واحدي شاخص كل پشت سر گذاشتند تا با ريزش 2/2 درصدي شاخص كل،  زيان متوسط سهامداران از ابتداي سال 93 به مرز 8 درصد برسد؛ كارنامه‌اي كه بورس تهران را در قعر جدول بازدهي در مقايسه با رقباي سنتي (شامل مسكن، ارز، طلا و سپرده‌هاي بانكي) در فصل بهار قرار مي‌دهد.در اين هفته، برخي نگراني‌هاي فرابازاري نظير ناآرامي‌هاي عراق نيز بهانه‌اي براي ريزش قيمت‌ها فراهم كرد، هر چند عامل اصلي ركود بازار همچنان به فقدان چشم‌انداز رشد سودآوري و نيز انتظار سرمايه‌گذاران درخصوص سرنوشت پرونده هسته‌اي معطوف است.

 همزمان، مسوولان سازمان بورس هم پس از تشديد ريزش قيمت‌هاي سهام راهكارهاي حمايتي جديدي شامل تعريف صندوق‌هاي بازارگردان سهام و  وعده تقويت صندوق توسعه بازار سرمايه را در رسانه‌هاي خبري مطرح كرده‌اند؛ راهكارهايي كه به‌رغم نوآوري، نقش اساسي در جلب اعتماد سرمايه‌گذاران و تغيير روند بازار نداشته است.  

  افزايش جذابيت خريد سهام
با سقوط 18 درصدي شاخص كل از نيمه دي‌ماه سال 92 و نيز اعلام تعديلات مثبت پيش‌بيني سود براي برخي شركت‌هاي بزرگ در سال جاري، نسبت ارزش‌گذاري بازار سهام به شدت تعديل شده است.

 به اين ترتيب متوسط نسبت قيمت بر پيش‌بيني سود سهام (P/E) كه در زمستان گذشته تاسطح هشدار برانگيز 5/8 واحد رشد كرده بود، با سقوط هفته جاري براي نخستين بار در 14 ماه اخير به كمتر از 6 واحد رسيده است. سطح 6 واحدي نسبت قيمت بر درآمد از آنجا حائز اهميت است كه اين رقم تقريبا برابر با متوسط ارزش‌گذاري سهام در بورس تهران در نزديك به دو دهه اخير است؛ از اين رو P/E شش واحدي به عنوان يك ارزش‌گذاري متعادل براي بازار سهام ايران به‌طور تاريخي محسوب مي‌شود.

به اين ترتيب، با عنايت به تجربه گذشته مي‌توان گفت پس از سقوط اخير، قيمت‌هاي سهام با تخليه هيجان كاذب ناشي از جو خوش‌بيني سياسي، به سطوحي منطقي و مناسب به منظور خريد با ديد بلندمدت رسيده‌اند؛  وضعيتي كه مطابق با الگوي بازدهي تاريخي بورس تهران، سود متوسط سالانه 35 درصدي را براي سرمايه‌گذاران بلندمدت به ارمغان آورده است. 

گام‌هاي كند آزادسازي
اعلام نظر شوراي رقابت در خصوص قيمت خودرو و افزايش محدوده نوسان قيمت محصولات پليمري در بورس كالا از مهم‌ترين اخبار پيرامون صنايع بورسي در روزهاي اخير بوده‌اند كه البته چندان سهامداران را به شوق نياورده‌اند. در اين ميان، پس از مدت‌ها كشمكش، در حالي كه انتظار مي‌رفت شوراي رقابت با اعلام نظر نهايي، غائله دونرخي بودن خودرو و حضور واسطه‌ها را ختم كند، اتفاق ديگري در عمل افتاد. اين شورا افزايش محدود و غيرموثر 4 تا 7 درصدي قيمت را به‌طور رسمي اعلام كرد تا هم آب پاكي را روي دست خودروسازان بريزد و هم سهامداران اميدوار را دلسرد كند. هر‌چند اين تصميم با مخالفت و اعتراض خودروسازان توام بوده اما اين شورا فعلا به راي صادره اصرار دارد.
 
از سوي ديگر، در بورس كالا نيز صف خريد طويل محصولات پليمري به دليل نرخ‌گذاري محصولات با ارز مبادله‌اي به معضلي براي عرضه‌كنندگان از يكسو و متقاضيان واقعي مواد اوليه از سوي ديگر تبديل شده است. حال آنكه در هر دوي اين موارد با حذف محدوديت‌هاي دست و پاگير قيمت‌گذاري و واگذار كردن ايجاد تعادل به بازار آزاد مي‌توان هم دست واسطه‌ها را كوتاه و هم زمينه افزايش انگيزه توليد و فعاليت از سوي بنگاه‌هاي اقتصادي در يك فضاي رقابتي را فراهم كرد.

در تحولي ديگر در گروه سيمان، قيمت اين محصول مهم صنعتي ديروز حدود 20 درصد افزايش يافت تا چانه زني‌هاي انجمن صنفي با دولت سرانجام به نتيجه مطلوب برسد.

 با اين حال روند جاري سياست‌گذاري‌ها در دولت يازدهم نشان مي‌دهد كه هر چند نسبت به گذشته، آزادسازي‌هاي اقتصادي در اولويت بيشتري قرار گرفته اما همچنان تفكر ناكارآمد قيمت‌گذاري بر بخش مهمي از چرخه فعاليت‌هاي تجاري و اقتصادي در كشور حكمفرمايي مي‌كند.

پيام‌هاي مهم «همايش» به بازارها
بيست‌و‌چهارمين همايش سياست‌هاي پولي و ارزي كشور در هفته جاري در سالن اجلاس سران برگزار شد. اين همايش كه با سخنراني عالي‌ترين مقامات اقتصادي مملكت همراه بود، پيام‌هاي مهمي را براي فعالان اقتصادي و سرمايه‌گذاران در‌بر‌داشت. 

در اين راستا، روند اقتصادي كشور در 9 ماهه نخست سال قبل منفي 4/3 درصد مطرح شد و در عين حال، بازگشت به نرخ رشد مثبت در شرايط كنوني (سال 93) تلويحا تاييد شد. از سوي ديگر، رشد نقدينگي در سال گذشته
29 درصد برآورد شد كه منجر به افزايش حجم نقدينگي به بيش از 594 هزار ميليارد تومان در پايان سال 92 شده است.

 اين روند با رشد 2/1 درصدي در ماه فروردين 93، حجم نقدينگي را به 602 هزار ميليارد تومان رسانده است. نكته مهم ديگر خريد بيش از 4 ميليارد دلار از منابع ارزي دولت توسط بانك مركزي در هفته پاياني سال گذشته بوده است كه پيش‌تر نيز شايعاتي در مورد آن مطرح بود و به اين وسيله رسما تایيد شد. اين اقدام منجر به افزايش حدود 12 هزار ميليارد توماني (بيش از 10 درصد) پايه پولي كشور در مدت يك ماه شده و اين متغير مهم را در ابتداي امسال به 115 هزار ميليارد تومان رسانده است.

با توجه به انعكاس آثار افزايش پايه پولي در خلق نقدينگي و تورم با يك فاز تاخير زماني، انتظار مي‌رود حجم نقدينگي با سرعت مشابه نرخ‌هاي تاريخي (20 تا 25 درصد) در سال جاري متراكم شود و از رهگذر آن، روند كاهش پرشتاب نرخ تورم هم با توجه به رشد ضعيف اقتصادي در نيمه دوم امسال کند شود. پيام اين تحولات براي بازارهاي سرمايه‌گذاري احتمالا محدود شدن خوش‌بيني‌ها به امكان كاهش معنادار نرخ سود بانكي در افق كوتاه مدت خواهد بود؛ هر چند از منظر ديگر مي‌توان به بازگشت رونق به بازارهاي سرمايه‌گذاري از رهگذر افزايش حجم پول و تحريك ارزش اسمي دارايي‌‌ها اميدوار بود. 



----------------------------------


اخبار اقتصادی - بازگشت شاخص قيمت به بازار سرمايهمدير‌عامل شركت بورس از محاسبه و نمايش شاخص قيمت در بازار سرمايه خبر داد.به گزارش«ايسنا»، حسن قاليباف‌اصل، در‌خصوص شاخص قيمت اظهار داشت: نرم‌افزار و سيستم داخلي جديدي براي محاسبه شاخص قيمت در شركت فناوري بورس تهران طراحي شده و اقدامات لازم براي محاسبه و نمايش شاخص قيمت انجام شده است. 

وي با بيان اينكه محاسبات نرم‌افزار جديد با نرم‌افزار فعلي توسط سازمان بورس مقايسه شده است تا دقت محاسبه بررسي شود، ادامه داد: نتيجه بررسي‌ها نشان داد كه سيستم جديد مناسب بوده و در آن امكان محاسبه شاخص قيمت وجود دارد.

مدير‌عامل شركت بورس در خصوص زمان نمايش شاخص قيمت در بورس تهران گفت: طي 2 هفته آينده جلسه نهايي براي محاسبه شاخص قيمت برگزار مي‌شود تا نتايج آن مورد بررسي قرار گيرد سپس از طريق سيستم طراحي شده شاخص قيمت محاسبه شده و به بازار ارائه مي‌شود.

وي از اعلام تاريخ قطعي محاسبه شاخص قيمت خودداري و در عين حال عنوان كرد كه اين محاسبه زمان بر نبوده و به زودي منتشر مي‌شود.

بر‌اساس اين گزارش، شاخص كل قيمت، شاخص قيمت و بازده نقدي و شاخص بازده نقدي از شاخص‌هايي بودند كه در بورس اوراق بهادار تهران مورد محاسبه قرار مي‌گرفتند ولي در تاريخ هشتم مرداد 86، مقرراتي براي تغيير در محاسبه شاخص بورس از سوي هيات مديره سازمان بورس پيشنهاد و  در تاريخ 30 ارديبهشت 1387 در 10 ماده و 3 تبصره دستورالعمل نحوه تغيير شاخص‌هاي بورس يا تعريف شاخص‌هاي جديد تصويب شد.

اين در حالي است كه شاخص قيمت كه به عنوان شاخص قديم بورس مطرح بود، در گذشته بر اساس تغييرات قيمت سهام بازار محاسبه مي‌شد به طوري كه تغييرات تمام شركت‌هاي بورسي در اين شاخص لحاظ مي‌شد اما در محاسبه فعلي شاخص قيمت از قيمت تعديل شده، استفاده مي‌شود به طوري كه قيمت سهم پس از تقسيم سود نقدي كاهش پيدا مي‌كند كه در محاسبه جديد، پايه شاخص به اندازه سود تقسيم شده، تعديل مي‌شود تا تاثيري بر شاخص نگذارد.

به اين ترتيب با تغييرات ايجاد شده در محاسبه شاخص بورس تهران، در شاخص فعلي، قيمت سهام يك شركت قبل از مجمع منهاي سود تقسيمي اين شركت محاسبه مي‌شود كه عمده‌ترين اشكال محاسبه آن در اين است كه امكان مقايسه شاخص با گذشته از بين رفته و نمي‌توان بر مبناي اعداد سال گذشته به يك نتيجه منطقي در مورد روند حركت شاخص در سال‌ جاري رسيد.

بر اين اساس است كه برخي از فعالان بازار سرمايه نسبت به نحوه محاسبه شاخص، افزايش و مقايسه آن اعتراض داشته و معتقدند شاخص‌هاي قديمي نيز بايد در نرم‌افزار جديد معاملاتي بورس تعريف و براي عموم نمايش داده شود.

اين در حالي است كه با واقعي كردن شاخص و پذيرش اشتباهات شاخص، مي‌توان بازار را از فشار زياد و سرمايه‌گذاران را از نگراني خارج كرد.

گران‌ترین هتل‌ها در کدام کشورها هستند؟

$
0
0
اخبار اقتصادی  - گران‌ترین هتل‌ها در کدام کشورها هستند؟

اگر قصد سفر دارید و می‌خواهید گران‌ترین هتل‌ها را امتحان کنید،‌ سری به ژنو، دبی و کویت بزنید.به گزارش بلومبرگ سه شهر ژنو با 308 دلار درهر شب، دبی با 273 دلار در هر شب و شهر کویت با 253 دلارکرایه اتاق در هرشب، بالاترین نرخ کرایه اتاق را در هتل‌های جهان دارند.
 
طبق همین گزارش شهر زوریخ با 250 دلار در هرشب و میامی با 245 دلار در هر شب بلافاصله پس از این سه شهر در جدول گران‌ترین هتل‌ها جای دارند.

طبق اطلاعات شرکت «سوئیس اینفو»، ژنو در صدر فهرست هتل‌های 5 ستاره است و در این بخش یک اتاق در شهر سوئیس به‌طور میانگین از 614 دلاردر هر شب تمام می‌شود. لس‌آنجلس با 481 دلار در ردیف دوم لیست است و سپس توکیو با 440 دلار در هر شب در ردیف سوم این جدول جای دارد.

ارتکاب 100 قتل از سوی اتباع خارجی در ایران

$
0
0
 اخبار اجتماعی - ارتکاب 100 قتل از سوی اتباع خارجی در ایران

به راحتی وارد کشور می شوند، دست به جنایت می زنند و محترمانه از کشور فرار می کنند. این تعریفی کوتاه از روند جنایات اتباع غیرمجاز در کشور است. افرادی که سال گذشته مرتکب نزدیک به یکصد فقره قتل در کشور شدند. جنایاتی هولناک که ضرورت توجه به این معضل جامعه را بیشتر نمایان می کند.به گزارش مهر سه دهه از حضور مهاجران افغان در کشور می گذرد. همزمان با جنگ های داخلی در این کشور ایران میزبان خوبی برای اتباع افغان بود و طی این سال ها هزاران افغان به صورت غیرقانونی وارد کشور شده و در کارگاههای زیرزمینی و زمین های کشاورزی مشغول به کار شدند. با پایان جنگ در این کشور طرد اتباع غیرمجاز در دستور کار پلیس قرار گرفت اما افاغنه چند روز پس از طرد دوباره به کشور باز می گردند.
 
طی سال های اخیر ارتکاب جرایم به خصوص جرایم خشن از سوی اتباع افغانستان به معضلی برای پلیس و دستگاه قضایی تبدیل شده است. این مجرمان به راحتی مرتکب تجاوز، قتل و سرقت شده و بدون اینکه ردی از خود باقی بگذارند از کشور فرار می کنند. سال گذشته نزدیک به 100 فقره قتل از سوی اتباع خارجی در کشور رخ داد که افاغنه عاملان اغلب این جنایات بودند.

قتل هولناک همسر و فرزند
در نخستین روزهای امسال جنایتی هولناک در مشهد به پلیس اطلاع داده شد. ماموران پلیس پس از حضور در محل جنایت با صحنه ای هولناک رو به رو شدند. جسد زن جوان و فرزند خردسالش غرق در خون در کنار هم قرار داشت. عامل جنایت با چاقو گلوی مادر و فرزند را بریده بود. بررسی ها نشان داد، زن ایرانی چند سال قبل با یک تبعه افغانستان ازدواج کرده بود که همزمان با این جنایت مرد افغان فراری شده بود. در ادامه مرد جنایتکار دستگیر و به ارتکاب این جنایت اعتراف کرد.

هولناکترین جنایت از سوی افغان ها
قاضی حسین اصغرزاده ، قاضی جنایی تهران که سابقه طولانی در رسیدگی به پرونده های قتل دارد در رابطه با قتل های اتباع افغانستان می گوید: عمده قتل هایی که از سوی اتباع افغان در ایران انجام می شود مربوط به کشتن هموطنان خودشان است. 70 درصد قربانیان قتل های افاغنه از اتباع افغان بوده و حدود 30 درصد آنها ایرانی هستند. عموما افاغنه اهل جنایت نیستند اما متاسفانه تعداد کمی از آنها مرتکب جرم می شوند که از لحاظ کیفیت جنایت هایشان هولناک و فجیع است. قاتلین افغان اغلب قربانیان خود را با ضربات شدید و با تعداد بالا به قتل می رسانند.

این قاضی دادگستری تاکید کرد: در صورت فرار مجرمان افغان به کشورشان شناسایی و دستگیری آنها با توجه به شرایط حاکم بر این کشور سخت و گاها بعید است. همچنین پس از دستگیری عاملان این جنایت ها با مشکل شناسایی اولیای دم روبرو هستیم که این موضوع باعث اطاله دادرسی بسیاری از پرونده ها شده است.

اصغرزاده در خصوص علت ارتکاب جنایت های هولناک از سوی قاتلین افغان گفت: طی سالهای اخیر وقوع جنگ در کشور افغانستان باعث شده شرایط این کشور بر روی اتباع آن تاثیر گذاشته و افرادی که در چنین محیط هایی بزرگ شده اند ارتکاب قتل های فجیع برایشان آسان تر باشد. همچنین اتباع افغان به دلیل دوری از خانواده و فرزندانشان دچار مشکلات روحی و روانی می شوند.

وی درباره انگیزه جنایت های اتباع افغان نیز بیان کرد: افاغنه به دلیل اینکه افراد کاری هستند کمتر با انگیزه مالی مرتکب قتل شده و بیشتر جنایت های آنها با انگیزه تجاوز به زنان صورت می گیرد.

مثله کردن جسد پس از قتل
در پرونده ای دیگر که امسال رسیدگی شد مرد افغان در شهریار پس از قتل هموطن خود جسد او را 40 روز دفن کرد. مرد جنایتکار سپس سراغ جسد رفته و بعد از بیرون کشیدن از زیر خاک آن را با چاقو مثله کرده و تکه های جسد را به داخل چاهی انداخت. او پس از دستگیری در دفاع از خود گفت: مقتول به همسرم نظر بد داشت و من بر اساس قانون حاکم در افغانستان باید او و همسرم را می کشتم.

دکتر احمد رضایی ، جرم شناس در این باره می گوید: شرایط روحی اتباع مهاجر افغان به گونه ای است که این افراد در زمان جنایتهای خود از فجیع ترین روش ها استفاده می کنند. آنها حتی پس از قتل هم آرام نشده و برای از بین بردن جسد اقدام به مثله کردن یا آتش زدن آن می کنند. البته در اینجا باید متذکر شوم که بحث ما درباره مهاجران غیرقانونی است و این افراد مجرم تعداد کمی از اتباع افغان در ایران را تشکیل می دهند. در حال حاضر ایرانیان و اتباع افغان در کشور با یک رابطه دو طرفه در حال زندگی در کنار هم هستند.

وی ادامه داد: اغلب این افراد به دلیل کم سوادی با قوانین ایران آشنایی نداشته و در مواقع بروز مشکل دست به اقدامات خودسرانه می زنند. این مجرمان به دلیل ورود غیرقانونی به ایران خود تحت تعقیب هستند و در صورت بروز اختلاف نمی توانند برای شکایت به پلیس مراجعه کنند.

قاتل مورد نظر در دسترس نمی باشد
پرونده های قتل بسیاری در کشور وجود دارد که با شناسایی قاتل دسترسی به وی ممکن نیست. بیشتر این قاتلین از اتباع افغان هستند که بلافاصله پس از قتل از ایران گریخته و هیچ راهی برای دسترسی به آنها نیست. این قاتلان اغلب با هویت جعلی وارد ایران می شوند و شناسایی آنها از سوی پلیس اینترپل هم مشکل است.

علی نجفی ، حقوقدان اعتقاد دارد: مهاجرت و مهاجرت پذیری امری غیر قابل اجتناب برای کشورها است اما کنترل مهاجران باید ضابطه مند شود. در بسیاری از کشورها میزان تحصیلات و ثروت شخص مهاجر برای پذیرش او مهم است.

وی افزود: این کشورها قبل از ورود مهاجرین به کشورشان یک شناسنامه کامل از وضعیت فرد مهاجر تهیه کرده و از او می خواهند اگر اقامتگاه خود را تغییر داد بلافاصله موضوع را به پلیس اطلاع دهد.

این جرم شناس به موضوع فرار اتباع افغانستان پس از وقوع جرم از ایران اشاره کرد و گفت: در مورد اتباع افغانستان آنچه مسلم است این است که نمی توان جلوی مهاجرت آنها را به ایران گرفت پس در این وضعیت باید مهاجرت آنها تحت کنترل باشد.برخی اتباع افغانستان بدون هویت واقعی وارد کشور شده و پس از وقوع جرم بدون اینکه آثاری از خود بر جای بگذارند متواری می شوند. اگر هنگام ورود از آنها انگشت نگاری شود و شناسنامه شناسایی تهیه شود پس از ارتکاب جرائم به خصوص جنایت ها به راحتی از سوی پلیس و مراجع قضایی شناسایی می شود. انگیزه اغلب افاغنه برای قتل مالی است و این افراد پس از شناسایی طعمه ای برای سرقت دست به قتل او می زنند. اتباع افغانستان اغلب جنایت های خود را با برنامه ریزی انجام داده و کمتر مرتکب قتل های اتفاقی می شود.

تعداد جرایم اتباع افغان در حالی در برابر آمار کل جرایم کم است که ارتکاب فجیع این جنایات و تاثیر منفی آن بر روحیه هموطنان و فرار این قاتلان به راحتی از کشور ضرورت برخورد جدی پلیس با اتباع غیرمجاز را می طلبد. جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی، انگشت نگاری از آنها و تشکیل پرونده هنگام ورود به کشور از جمله اقداماتی است که کارشناسان از آن به عنوان راهکار مقابله با جنایت و جرایم این دست از مجرمان نام می برند.

عکس / روش جدید جمع آوری ماهواره

$
0
0
اخبار اجتماعی - عکس / روش جدید جمع آوری ماهوارهتصویری که در این مطلب مشاهده میکنید مربوط به طرح جمع آوری ماهواره در مشهد انتهای خیابان هاشمیه . رو به روی پارک خورشید می باشد. 
تک دختر

گوشت آلوده/خون آلوده/برنج آلوده/آب آلوده/شیرآلوده/هوای آلوده /اینک بنزین آلوده

$
0
0
اخبار اجتماعی - گوشت آلوده/خون آلوده/برنج آلوده/آب آلوده/شیرآلوده/هوای آلوده /اینک بنزین آلوده

این روزها رسوایی تولید بنزین آلوده به صدا درآمده تا بدانجا که تمامی دستگاههای نظارتی بهداشتی و زیست محیطی به خطرناک بودن ، سمی بودن و سرطان زا بودنش اذعان دارند. اینکه تولید این بنزین در مدیریت کدام رییس جمهور رخ داده خیلی اهمیت ندارد (البته برای من) و اما آنچه برایم مهمترست ردپای دولتست در آلودگی های کلان محیط زیست و مواد خوراکی و آشامیدنی که سابقه خوبی از دولتهای گذشته نیز برجای نمانده است.کافیست به این چند پرونده و خبر نگاهی بیاندازیم:

گوشتهای آلوده
پرونده‌ای قضایی بود که در سال ۱۳۸۱ در مورد واردات و توزیع گوشت آلوده در ایران مطرح شد و بر افکار عمومی بسیار اثرگذار بود هرچند نمی دانم چند نفر بر اثر مصرف این گوشتها مسموم شده و یا جان خود را از دست دادند. .این دادگاه ۶۷ متهم داشته‌است که در بین آن‌ها ۱۷ نفر راننده و ۲ نفر قایق‌دار بوده‌اند. بقیه متهمان این پرونده گوشت‌فروش، رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور، تعدادی از مدیران دولتی و مدیران ارشد شرکت‌های فرآورده‌های گوشتی بوده‌اند. این گوشتها در صنایع سوسیس و کالباس نیز مصرف می شد.

در پایان پس از برگزاری ۱۶ جلسه دادگاه متهمان را به حبس‌های زیر پانزده سال، تبعید و جریمه نقدی محکوم کرداما پس از رأی دادگاه تجدیدنظر در سال ۱۳۸۴، ۱۰ نفر از متهمان به مجازات حبس از ۶ ماه تا ۳ سال و جزای نقدی از دویست هزار ریال تا پنج میلیون ریال محکوم گردیدند.

خونهای آلوده
پرونده خون‌های آلوده اشاره به یک پرونده قضایی در ایران دارد که رسیدگی به آن از ۲۷ خرداد ۱۳۷۳ توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و از سال ۱۳۷۶ توسط مراجع قضایی ایران آغاز شده و تاکنون به درازا کشیده‌است .

در سال ۱۳۸۳، دادگاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان انتقال خون ایران را در خصوص این پرونده محکوم کرد.فرآورده‌های خونی آلوده به ویروس اچ‌آی‌وی توسط انستیتو مریو فرانسه به ایران وارد شد. این فرآورده‌ها در ایران در اختیار ۹۷۶ نفر از بیماران مبتلا به هموفیلی قرار گرفت و آن‌ها را به ایدز مبتلا نمود.در سال ۱۳۶۶ و پس از کشف اولین بیمار مبتلا به ایدز، رسماً وجود ایدز در ایران علنی گردید. با شکایت مبتلایان و خانواده‌هایشان، پرونده‌ای در سال ۱۳۷۶ در این خصوص در محاکم قضایی ایران باز شد.تا اردیبهشت ۱۳۹۰، حدود ۲۰۰ نفر از بیماران دریافت‌کننده این خون‌ها جان باخته‌اند.

شیرخشک آلوده
تگرانی درباره ی احتمال ورود شیر خشک از چین به این خاطر بود که پس از بیماری هزاران کودک چینی و حداقل مرگ سه کودک چینی بر اثر وجود ملامین صنعتی در شیرخشک در سال 87 بسیاری از کشورها واردات شیر خشک و حتی محصولاتی را که با شیرخشک چینی تولید می شدند ممنوع کردند. معاون غذا و داروی وزارت بهداشت کشور نیز در سال 87 اعلام کرد که کشور ما هیچ نوع واردات مستقیم شیر خشک از چین ندارد و ورود شکلات و برخی فرآورده‌های شیری از چین نیز با توجه به آلودگی شیر خشک در کشور از تاریخ 3/7/87 ممنوع شد.با این وجود آمار واردات شیر خشک اداره ی گمرک در سال 88 نشان می دهد 15 تن شیر خشک از چین وارد شده است.

آلودگی شیر خشک چینی ناشی از تقلب در استفاده از شیرخام در این کشور بوده است به این ترتیب که شیر خام تولیدی را با آب رقیق می کردند اما برای اینکه در آزمایشات میزان پروتئین آن کافی باشد به آن افزودنی غیر مجاز ملامین زده می شد. با توجه به این موضوع نمی توان ممنوعیت واردات آن را موقتی تلقی کردو نظارت دقیقتری از سوی وزارت بهداشت بر واردات شیر خشک از چین لازم است .

براساس اطلاعات موجود در سایت سازمان جهانی بهداشت ملامین یک ماده آلی با پایه شیمیایی است و معمولاً در پلاستیک‌ها، چسب‌ها، وایت بردها و... استفاده می‌شود. تاکنون اثرات مضر و زیان آور آن بر روی انسان به طور مستقیم مورد مطالعه قرار نگرفته است اما با توجه به مطالعات صورت گرفته بر روی حیوانات می‌توان اثرات آن را بر روی انسان پیش‌بینی کرد.
 
ملامین به تنهایی باعث ایجاد سنگ مثانه در آزمایش بر روی حیوانات شده است. این ماده در ترکیب با اسید سیانوریک ممکن است بلورهایی را تشکیل دهد که به ایجاد سنگ‌ کلیه منجر شود.بلورهای کوچک آن همچنین امکان دارد لوله‌های کوچک درون کلیه را که وظیفه تشکیل ادرار را به عهده دارند، مسدود کند و به نارسایی کلیه و در مواردی به مرگ بینجامد.ملامین در شرایطی معین در حیوانات آزمایشگاهی سرطان‌زاست،

برنجهای آلوده
به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ در مهرماه سال 1388 موضوع آلوده‌ بودن برنج‌های هندی رسانه‌ای شد و سازمان استاندار تهران اعلام کرد 13 نوع از برنج‌های وارداتی آلوده بوده و‌ درصد آرسنیک موجود در آن ها بیش از حد استاندارد است.

همان زمان رییس مرکز تحقیقات پیشرفته کشاورزی پنجاب هند هم گفت مناطق زیادی از منطقه پنجاب هندوستان مرکز اصلی فلزات سنگینی مانند آرسنیک، کادمیوم و سرب بوده و اگر در این مناطق کشت و زرع انجام شود، قطعا محصولات تولیدی مانند برنج شامل این نوع ترکیبات سمی و خطرناک خواهند بود.در آن زمان سازمان‌های مسئول و غیر مسئول در این خصوص اظهارنظر کردند اما در نهایت مشخص نشد که واقعا برنج‌های وارداتی آلوده بودند یا خیر؟پس از گذشت 4سال در تاریخ سوم آذر ماه 92 معاون سازمان ملی استاندارد ایران آلودگی هفت نوع برنج خارجی و داخلی را تأیید کرد.

آب آلوده
معصومه ابتکار که سابقا رییس کمیته محیط زیست شهرداری تهران بود در سال 89 گفته بود :تنها اعلام آلودگی کافی نیست‌ و برای ترکیبات خطرناکتر از نیترات در آب هشدار داده و با اعلام اینکه علاوه بر بالا بودن میزان نیترات آب شرب تهران میزان مواد آلی خطرناکی همچون‌ TOC نیز در آب بالاست، گفت که این مواد ترکیبات بقایای نیتراته هستند و امروز عامل مهمی در تعیین کیفیت آب براساس استانداردهای جهانی محسوب می‌شوند. به گزارش «جهان صنعت»، معصومه ابتکار با بیان اینکه این ترکیبات توتال ارگانیک کربن هستند، گفت: میزان کربنی که در آب به شکل آلی و ارگانیک ثابت می‌شود و کیفیت آب را مشخص می‌کند توتال ارگانیک کربن است.

وی تاکید کرد: اختلاط نیترات با کلر آب به دلیل اینکه گندزدایی آب با کلر انجام می‌شود ترکیباتی را ایجاد می‌کند که الکترودها را از بین می‌برد و بسیار خطرناک است. اخیرا یکی از اساتید فرهنگستان علوم اعلام کرد میزانTOC در آب تهران بالاست که در واقع این ترکیبات بقایای نیتراته هستند و امروز عامل مهمی در تعیین کیفیت آب در استانداردهای جهانی محسوب می‌شوند.

هوای آلوده
تکالیفی که قانون جلوگیری از آلودگی هوا بر دوش دولتها نهاده بسیار روشن است با این وجود وگذشت بیست سال از تصویب این قانون ، من برای وضعیت آلودگی هوا حرفی ندارم!
اینک جای پرسش است با این کارنامه عجیب بهداشتی ، نظارت دولت ها چقدر مفید بود؟ هرچند دستگاه قضایی در اکثر پرونده ها ورود و حکم قانونی را صادر نموده ، آیا بازدارندگی این مجازتها مشهود بوده است؟ با اینهمه دستگاههای نظارتی و بازرسی و قضایی اکنون باید منتظر کدام آلودگی بود؟

مصطفی ترک همدانی
وکیل دادگستری

پیش بینی باران برای استانهای شمالی و گرد و غبار در جنوب و شرق کشور

$
0
0
اخبار اجتماعی - پیش بینی باران برای استانهای شمالی و گرد و غبار در جنوب و شرق کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور گفت: در سه روز آینده دراستانهای شمال غرب برخی مناطق دریای خزر وزش باد و رگبار و رعد و برق پراکنده پیش بینی می شود.احد وظیفه به خبرآنلاین اعلام کرد: پیش بینی می شود که در دامنه هاي مرکزي البرز وبرخی مناطق سواحل دریاي خزر در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، وزش باد و رگبار و رعد وبرق پراکنده وجود داشته باشد.

او گفت : بنابراین روز چهارشنبه استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و در دامنه های البرز مرکزی وزش باد و رگبار و رعد وبرق پیش بینی می شود.

او با بیان اینکه دراین مدت در منطقه زابل در بعضی ساعات باد وگرد و خاك ادامه دارد گفت: این شرایط با شدت کمتري در برخی مناطق شرق ، شمال شرق ونواحی مرکزي کشور هم رخ می دهد.

وظیفه ادامه داد: در سه روز آینده در استان هاي واقع در جنوب غرب هم وزش باد همراه با گردوخاك پیش بینی می شود.

او گفت: استانهای خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان و قم در این مدت با وزش باد شدید (10 تا 20 متر بر ثانیه) همراه هستند. وزش باد در مناطق کویری، جنوب سمنان و شرق قم سبب غبارآلود بودن هوای استان تهران می شود.

او تاکید کرد که درسه روزآینده نواحی مرکزي وشرقی خلیج فارس و شرق دریاي عمان مواج باشد.

وظیفه با اشاره به اینکه در فصل گرم بارش ها در بعد از ظهر و شب اغلب رگباری و موقت است گفت: بنابراین انتظار می رود در برخی نقاط به طور موقت، باران سبب طغیان رودخانه های فصلی و آب گرفتگی منازل بویژه در نقاط کوهپایه ای و روستایی شود.

گلایه‌های رانندگان به جریمه‌های هوایی پلیس راهور! +سند

$
0
0
اخبار اجتماعی - وقتی دیدن خلافی خودرو، دنیایی از ابهامات بی پاسخ فراهم می‌آورد؛
گلایه‌های رانندگان به جریمه‌های هوایی پلیس راهور! +سند

با اینکه مدتی پیش خلافی خودرو خود را دریافت کرده و پرداخته‌ام، به تازگی دو پیامک دریافت کردم که حکایت از صدور جریمه‌ای یکصد هزار تومانی و احتساب پنج نمره منفی در کارنامه‌ام دارد؛‌ حال آنکه زمان تخلف مدت‌ها پیش ذکر شده و تا آن تاریخ را تسویه حساب کرده‌ام.اگر پلیس به فکر مبلغی که از جریمه به دست می‌آورد، نبود، هرگز اینچنین نمی‌شد که این همه تخلف با دوربین ثبت شود، اما یک تصویر از تخلفات ثبت شده به رانندگان و مالکان خودرو نشان داده نشود و حتی پیگیری چنین درخواستی اصولا ممکن نباشد!

به گزارش «تابناک»، از جمله چالش‌هایی که همواره رانندگان خودرو، به ویژه در کلان‌شهری چون تهران با آن روبه‌رو هستند، مبالغ نجومی جریمه‌هایی است که در سابقه پلاک انتظامی خودرویشان ثبت می‌شود، در حالی که برخی از آنها را مرتکب نشده یا دست کم نسبت به آنها اعتراض دارند.

این گلایه بسیاری از رانندگان است که با مراجعه به مراکز خدماتی پلیس+10، صورت‌وضعیت جرایم و تخلفات رانندگی یا همان خلافی خودرو خود را دریافت می‌کنند و گاه از دیدن آن، آنچنان شگفت‌زده می‌شوند که عزم پیگیری ماجرا می‌کنند، ولی در ادامه، یا هزینه‌های این کار رأیشان را زده و منصرفشان می‌کند و یا ممکن نبودن پیگیری راهشان را به بن بست می‌کشاند.

«هر بار که می‌خواهم پرینت خلافی بگیرم، نگران حجم تخلفاتی هستم که قرار است با آن روبه‌رو شوم؛ جریمه‌هایی که گاه از وجودشان بی اطلاعم و هیچ کدام «تسلیمی» نیست. آنهایی که «الصاقی» ذکر شده‌اند را ندیده‌ام، برخی «دو برگی» هستند که نمی‌دانم چه زمان ثبت شده‌اند و در آخر تعدادی نحوه تحویلشان «دوربین» درج شده که قصه عجیب و غریبی دارند‌».
 
تک دختر
 
این جملات همانقدر که احتمالا توسط پلیس مردود هستند، از دید مالکان خودرو قابل قبول به نظر رسیده و چه بسا گلایه بسیاری از ایشان باشند؛ به ویژه در سال‌های اخیر که مبالغ جریمه‌ها افزایش یافته و درج چند تخلف در برگه خلافی به معنای الزام راننده به پرداخت مبلغی بیش از صد هزار تومان است.

البته قانون برای آن دسته مالکانی که به جرایم صادره اعتراض دارند، راه اعتراض در نظر گرفته اما این راه آنقدر پر پیچ و خم است که بسیاری از پیمودنش منصرف شده و با نارضایتی، تن به پرداخت مبالغی ‌دهند که گاه از آن با نام‌ «پول زور» یا اصطلاحات مشابه یاد می‌شود و به هیچ وجه برازنده نیست.

از جمله مواردی که موجب می‌شود برخی عطای اعتراض به جرایم صادره را به احتمال کاهش هزینه‌ها به لقایش ببخشند، جدای دشواری‌های پیمودن این مسیر، ناممکن بودن تغییر برخی آیتم‌هاست؛ یعنی همان گونه که پلیس و مسئولان بالادستی، احتمال خطا را در کار خود داده و انبوه اعتراضات حکایت از استقبال مردم از این رویکرد دارد، همه به این واقعیت آگاهند که امثال جریمه‌های ثبت شده با دوربین اینقدر قطعی و بدون اشکال تلقی می‌شود که نه تنها مستندات آن به رویت رانندگان نمی‌رسد، بلکه قابل تجدید‌نظر خواهی هم نیست.

اما آنچه ورای نارضایتی مردم از این روند قابل توجه است، اصل قرار دادن جریمه و وارد آمدن این شائبه به عملکرد پلیس است که مبالغ دریافتی برای راهنمایی و رانندگی به مراتب اولویت بالاتری از بهبهود فرهنگ رانندگی و رعایت قوانین ‌دارد، زیرا در غیر این صورت، راهی برای اقناع رانندگان در این تخلفات اندیشیده می‌شد.

برای نمونه‌، وقتی کلمه «دوربین» مقابل تخلفی مانند عبور از چراغ قرمز ثبت می‌شود و مالک خودرو باید جریمه سنگین یکصد هزار تومانی را بابت آن بپردازد، کدام عقل سلیمی می‌پذیرد که حتی تصویری از این تخلف به وی عرضه نشود؟ آیا غیر از این است که شاید برخی دوربین‌‌‌های نصب شده در سطح شهر ممکن است ایراد فنی داشته باشند، یا در محل درست نصب نشده و تصاویری را ‌تخلف ثبت کنند که وفق قانون راهنمایی و رانندگی تخلف نیست؟

کافی است به این نکته توجه کنیم که بر پایه قانون، گردش به راست در چهار راه ها منعی ندارد، اما دوربین های نصب شده تفاوتی میان خودرویی که به راست گردش می‌کنند با خودرویی که از چراغ قرمز می‌گذرد، قائل نشده و از همه تصویر می‌گیرند؛ آیا انصاف است چنین راننده ای را جریمه کرد و راه اعتراضش به جریمه صادره را بست؟
 
تک دختر
 
تک دختر
 
بر پایه این دو تصویر، تخلفی که شانزدهم فروردین ماه رقم خورده و دوربین‌های مکانیزه آن را ثبت کرده‌اند، در برگه خلافی که پایان همان ماه صادر شده (و تخلفات صورت گرفته تا 21 فروردین را شامل شده) به چشم نمی‌خورد؛ آیا این نوع جریمه کردن رانندگان قابل توجیه و دفاع است؟!

از این موارد که بگذریم، گاه در مواردی اجحاف در حق مالکان وسایل نقلیه آنقدر آشکار بروز می‌کند که قابل چشم‌پوشی نیست؛ «با اینکه مدتی پیش خلافی خودرو خود را دریافت‌‌ کرده و پرداخته‌ام، به تازگی دو پیامک دریافت کردم که حکایت از صدور جریمه‌ای یکصد هزار تومانی و احتساب پنج نمره منفی در کارنامه‌ام دارد، حال آنکه زمان تخلف مدت‌ها قبل ذکر شده و تا آن تاریخ را تسویه حساب کرده‌ام‌».
 
آن گونه که مستندات ارائه شده توسط این شهروند نشان می‌دهد، تخلف پیامک شده به شماره تلفن همراه وی، پیش از تاریخی است که وی خلافی خودرو خود را پرداخته و علی القاعده چنین جریمه‌ای را نمی‌توان به وی منتسب کرد. او در این باره می‌گوید: وقتی برای اعتراض به این موضوع مراجعه کردم، از «علی الحساب» بودن برگه خلافی صادره گفتند و اطلاع دادن تخلف بعد از دو ماه و نیم را امری طبیعی دانستند اما نگفتند اگر بنده خودرو ام را فروخته بودم چه می‌شد؟ آیا غیر از این است که برای خرید و فروش خودرو خلافی می‌گیرند و تسویه حساب می‌کنند؟ یعنی نباید روی اعتبار این برگه ها حساب کنیم؟

آنچه در این ماجرا جالب توجه است، اینکه از یک سو ‌«مکانیزه بودن ثبت تخف توسط دوربین» است که معلوم نیست چه کاربردی دارد و از سوی دیگر مستند نبودن جریمه صادر‌ه است تا سرانجام تنها تقویت شائبه نگریستن پلیس به جریمه‌‌ها به چشم منبع درآمد باشد؛ شائبه ای که همیشه مسئولان عالی رتبه پلیس بر رد آن تاکید دارند اما با عملکردهایی شبیه به این، به تقویت آن مشغولند.

خانه‌ای که سقف آن درد است +تصاویر

$
0
0
اخبار اجتماعی - خانه‌ای که سقف آن درد است +تصاویر

ضلع شمالی کمربندی قرچک، در گوشه‌ای پرت که گذرتان هم نمی‌‌افتد، گاراژی متروکه است که زنی تنها با چهار فرزندش سال‌هاست که در یکی از مغازه‌های آن زندگی می‌کند و آرزویش داشتن سقفی است که شب‌ها سر راحت بر بالینش بگذارد.به گزارش مهرخانه، مکانی متروک که صدای سگ‌ها آرامشت را از بین می‌برند و ترس در وجودت رخنه می‌کند. خانه‌ای که فرش شش‌متری و آینه کوچک و یک تلویزیون قدیمی‌ مهمان آن است و آشپزخانه‌ای دارد که گازش با کپسول روشن می‌شود و هر چند روز یک‌بار باید این زن 38 ساله تا کجا برود برای پر کردن کپسول؛ یکه و تنها.

راه که می‌روی خاک بلند می‌شود از زمین و با خودت می‌گویی آخر اینجا مگر جای زندگی است.

البته زندگی این زن جوان از ابتدا اینگونه نبود. هرچند شوهرش اعتیاد داشت، ولی سقفی بالای سرش بود و راضی بود به نانی که همسرش از کارگری و کشاورزی به دست می‌آورد؛ اما زندگی‌اش پس از فوت همسرش به خاطر سرطان، سختی‌های زیادی به خود می‌بیند.

پس از آن دختر 22 ساله‌اش هم سرطان می‌گیرد و زن مجبور می‌شود پول رهن خانه را برای درمان دخترش هزینه کند و بی‌خانمان شوند. مدتی در چادری در پارک زندگی می‌کنند و به پیشنهاد یکی از دوستانش برای زندگی موقت به این مغازه می‌آیند؛ زندگی موقتی که حالا دو سال از آن می‌گذرد و کسی پیدا نشده که دردی از دل این زن که هر روز از 9 صبح تا چهار بعدازظهر در مترو دستفروشی می‌کند، بردارد.

پنج ماه از مراجعه‌اش به کمیته امداد می‌گذرد، ولی هنوز محض رضای خدا کسی حال این زن را نپرسیده و یا حتی برای تحقیقات هم نیامده‌اند. می‌گوید: "از 6 صبح که می‌روم محل کار تا بعدازظهر که برمی‌گردم، هر چند دقیقه یک‌بار به دخترم زنگ می‌زنم. آخه اینجا امنیت نداره؛ می‌ترسم کسی بیاید و بلایی سر بچه‌هایم بیاورد. اگر یک شب دیر کنم بچه‌هایم ار ترس مدام زنگ می‌زنند و رنگ از صورتشان می‌پرد."

دو دختر دارد و دو پسر؛ دخترانش 19 ساله و 22 ساله هستند و پسرانش 15 و 11 ساله. پسرانش بعضی وقت‌ها برای مصالح فروشی‌ای در آن نزدیکی‌ها کار می‌کنند و هیچ‌کدام درس نمی‌خوانند و محروم از تحصیل‌اند. دختر دومش هم چند ماه قبل از فوت پدر، نامزد می‌کند و حالا این زن مانده است و جهزیه‌ای که تهیه‌اش با مشکلات زیادی مواجه است و می‌گوید هنوز نتوانسته حتی یک وسیله بخرد و دلش هم نمی‌آید که دست خالی دخترش را به خانه بخت بفرستد.
 
تک دختر
 
تک دختر
 
تک دختر
 
تک دختر
 
این زن جوان که اهل کرمانشاه است و در سن پایین ازدواج کرده، ادامه می‌دهد: "پدر و مادرم فوت کرده‌اند و دو برادر ناتنی دارم که هیچ‌کدام حتی حالی از من نمی‌پرسند. اصلاً نمی‌دانند که من کجا زندگی می‌کنم. تا وقتی شوهرم زنده بود، با همه چیز ساختم؛ حتی اعتیادش. صدایم درنیامد. وقتی هم که رفت، اینگونه گرفتار شدم؛ زندگی است دیگر، باید بسوزی و بسازی زندگی و بچه‌هایم هم باید مثل من بسوزند و بسازند."

می‌گوید درآمدم در مترو روزی بیست هزار تومان است که بخشی از آن هر روز هزینه رفت و آمدم می‌شود. این روزها دخترش شیمی‌درمانی می‌شود و باید هرازچندگاهی به بیمارستان لاله بیاید و هزینه‌هایش هربار 500 هزار تومان است.

زن از شب‌هایی می‌گوید که ترس نمی‌گذارد تا صبح بخوابد: "شب‌ها از پشت در را قفل می‌زنم، ولی باز می‌ترسم که کسی بیاید و آسیبی به من و بچه‌ها برساند." و در کنار همه این حرف‌ها مدام برای صاحب این گاراژ دعا می‌کند که حداقل سقفی برای او و بچه‌هایش درست کرده است، ولی باز می‌گوید: "بعضی وقت‌ها شرمنده شکم گرسنه بچه‌هایم می‌شوم."

پادرد و کمردرد امانش را بریده، اما دیگر پولی برای هزینه‌های درمان خودش باقی نمی‌ماند. ناخوداگاه یاد طرح بیمه زنان خانه‌دار می‌افتم که دولتی‌ها در اجرایی‌کردنش دست دست می‌کند و مجلسی‌ها هم ترجیح می‌دهند به جای اولویت دادن به این موضوع، چشم‌هایشان را بر حقایق ببندند.

اینجا خیلی چیزها ندارد، ولی درد دارد؛ دردی که هر ناآشنایی زود با آن آشنا می‌شود. اینجا آرامش ندارد، ولی زخم دارد؛ زخم‌هایی که تا عمق وجود یک زن فرورفته و کمرش را خم کرده است. اینجا در منطقه‌ای در حاشیه تهران و در گاراژی که اطرافش پر از ماشین‌های اوراقی است و به زور آدمی ‌زنده در آن می‌بینی، زنی می‌خواهد به فرزندانش زندگی ببخشد؛ ولی اینجا زندگی مفهوم دیگری دارد. اینجا زندگی یعنی ترس از آینده فرزندانی که الان باید به جای کار به کارنامه فکر می‌کردند؛ اینجا زندگی یعنی غم نان و زجرکشیدن زنی که نمی‌داند به بیماری دخترش فکر کند یا سقفی امن و یا پولی برای سیر کردن شکم فرزندانش.

این زن سرپرست خانواده دو ماه است که حتی یارانه‌اش هم قطع شده و پیگیری‌هایش تا به امروز نتیجه‌ای نداشته است و هنوز نمی‌داند دولت بر چه اساسی این کار را انجام داده است، شاید فراموش کرده که باید یارانه کسانی را قطع کند که میلیاردها تومان به بانک‌ها بدهکارند نه زن بی‌پناهی را که غصه‌هایش تمامی‌ ندارند؛ از درد بی‌کسی و بی‌پولی.

غروب می‌شود و اشک‌های این زن روی پهنه صورتش پخش می‌شود. انتظار دارد مسئولی فکری به حالش کنند. می‌گوید: "وقتی بچه‌های یتیم‌ام هیچ چیز ندارند بخورند و در یک خرابه زندگی می‌کنم، چه می‌توانم بگویم. بیایند و وضعیت زندگی مرا ببیند."

گلایه مشترکان از آنتن‌دهی نامطلوب رایتل

$
0
0
گلایه مشترکان از آنتن‌دهی نامطلوب رایتل/اپراتور اختلال را رد می‌کند

مشترکان رایتل با مشکل خارج شدن سیم‌کارت از شبکه و پیغام no service مواجه هستند؛ این مشکل به طور متناوب برای مشترکان این اپراتور ایجاد و رفع می‌‌شود. نمایش پیغام «رومینگ داده را فعال کنید» نشان از افتتاح رومینگ ملی دارد اما برخی می‌گویند تاثیری در کیفیت آنتن‌دهی احساس نکرده‌اند.دو روز پیش در هنگام افتتاح رومینگ ملی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که طی یک روز با افتتاح این طرح، 8 هزار رایتلی از آنتن‌های همراه اول و 5 هزار نفر از آنتن‌های ایرانسل استفاده کرده‌اند.

با این حال برخی مشترکان تهرانی رایتل عنوان می‌کنند که تغییری در وضعیت آنتن‌دهی احساس نکرده‌اند. یکی از مشترکان می‌گوید: در منطقه سکونت‌شان همچنان آنتن‌دهی رایتل بد است و همچنان در مترو سیم‌کارت رایتل کاملا no service می‌شود.

همچنین مشترکان رایتلی عنوان می‌کنند که مدتی است با مشکل خارج شدن سیم‌کارت از شبکه و پیغام no service مواجه‌اند؛ این مشکل به طور متناوب برای مشترکان این اپراتور ایجاد و برطرف می‌‌شود.

علاوه بر این از مشترکان این اپراتور شنیده می‌شود که چند هفته‌ای است سطح آنتن‌دهی این اپراتور از گذشته کمتر شده است؛ برای مثال در نقاطی که قبلا رایتل آنتن کامل داشته اکنون آنتن ضعیف دارد یا آنتن قطع و وصل می‌شود.

از سوی دیگر برخی مشترکان این اپراتور نیز رضایت خود را از وضعیت آنتن دهی رایتل اعلام کردند.

آنها همچنین اعلام می‌کنند که از دو روز گذشته در مقاطعی با اختلال در سرویس دیتای این اپراتور مواجه می‌شوند که در این زمان پیغامی مبنی بر «رومینگ داده را فعال کنید» روی گوشی نمایش داده می‌شود که با فعال کردن رومینگ داده اختلال برطرف می‌شود.

نمایش پیغام «رومینگ داده»  از افتتاح رومینگ ملی و البته ضعف ملموس پوشش شبکه رایتل در سطح شهر و نیاز به استفاده از آنتن‌های اپراتورهای دیگر حکایت دارد.

در پیگیری ضعف آنتن دهی و علت نمایش پیغام no service، از رایتل،این  اپراتور با رد هرگونه ضعف پوشش در سطح تهران، اعلام کرد: پوشش شبکه رایتل در تهران کامل است و اگر چنین موردی وجود دارد، حتما مورد خاص بوده و مشترکان در مواجهه با این موارد می توانند به شرکت اطلاع دهند و توسط اپراتور بررسی خواهد شد. 

پشت پرده شايعات زنجيره‌اي درباره وهابيون

$
0
0
اخبار اجتماعی - پشت پرده شايعات زنجيره‌اي درباره وهابيون

شهرهاي ياسوج، شيراز، کرمان و آمل از جمله نقاطي بودند که بروز اين اتفاقات در آن ها مورد تاکيد قرار گرفته بود. در روزهاي گذشته در حداقل دو مورد مسئولان نظامي وامنيتي کشور مجبور به تکذيب اين گونه اخبار گرديدند.همزمان با حمله گروه داعش به شهرهاي عراق و انتشار تصاوير هولناک از کشتار مردم غير نظامي به دست اين گروه تروريستي و البته تلاش اين گروه براي رسانه اي کردن اقدامات شنيع خود و مهم تر از همه تلاش براي القاي اين موضوع که اين گروه به مرزهاي ايران نزديک شده و قصد حمله به شيعيان در ايران را دارد، شايعات متفاوتي به صورت زنجيره اي و از طريق پيامک درباره جنايات وهابيون برخي از شهرهاي کشور منتشر شده که حکايت از آن داشت که برخي از افراد وهابي با نفوذ به داخل کشور به ربودن، قتل و تجاوز به زنان و دختران مبادرت وزريده اند.

به نوشته ابتکار، در گفت‌وگوهاي مطرح شده ميان مردم کوچه و بازار که به برخي از رسانه ها نيز نفوذ کرد و برخي از مسئولان رسمي را نيز وادار به واکنش کرد، شهرهاي ياسوج، شيراز، کرمان و آمل از جمله نقاطي بودند که بروز اين اتفاقات در آن ها مورد تاکيد قرار گرفته بود. در روزهاي گذشته در حداقل دو مورد مسئولان نظامي وامنيتي کشور مجبور به تکذيب اين گونه اخبار گرديدند.

تکذيب جنايت وهابيون در شيراز
روز گذشته معاون امنيتي انتظامي وزير کشور، اخبار مربوط به تعرض برخي افراد منتسب به جريان‌ وهابيت به تعدادي از زنان و دختران در شيراز را تکذيب کرد. علي عبدالهي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره انتشار برخي اخبار مبني بر اين‌که تعداد زيادي از وهابيت در شيراز به زنان و دختران تعرض کرده‌اند، گفت: ما شديدا چنين خبري را تکذيب مي‌کنيم و چنين موضوعي وجود ندارد.وي همچنين درباره پخش اس‌ام‌اس‌هاي متعدد درباره اين موضوع گفت: اس‌ام‌اس مبنا نيست و ما وجود اين اخبار را تکذيب مي‌کنيم.

قتل زن آملي کار همسرش بود
دو روز پيش نيز فرمانده انتظامي شهرستان آمل با اشاره به اين شايعات گفت: موضوع قتل اخير يک زن در آمل ريشه در اختلافات خانوادگي داشته و ربطي به وهابيت ندارد. سرهنگ محمدصادق پهلوان در گفت‌وگو با ايسنا اظهارکرده بود: شاکي پرونده که خود متهم به قتل همسرش است، قبل از دستگيري ادعا کرده بود که وهابيت در اين حادثه نقش داشته و باعث انتشار اين خبر دروغ در ميان مردم شده تا با اين عمل قتل را برعهده‌ي اين گروه بياندازد. فرمانده انتظامي آمل با اشاره بر اينکه اين شايعات مربوط به قتل اين زن و ارتباط آن با وهابيت نبايد در اذهان عمومي جايي داشته باشد تاکيد کرد: اين در حد يک شايعه است و متهم که همان همسر مقتول است در تحقيقات به قتل همسرش اعتراف کرده و داستان فريبنده وهابيت را براي فرار از جرم ساخته است.

پهلوان علت وقوع اين جنايت را اختلاف خانوادگي عنوان کرد و گفت: صمد.الف 35 ساله متهم به قتل در پي مشاجره لفظي با مقتوله با ضربه‌ به سر او را بيهوش کرده، سپس با انتقال وي به جنگل‌هاي اطراف اين شهرستان ضرباتي با سنگ به سر وي مي‌زند و همسرش را در حالي که هنوز زنده بود، رها مي‌کند و مي‌رود.

وي افزود: مقتوله به علت شدت جراحات وارده به کما مي‌رود که توسط نيروي انتظامي پيدا مي‌شود و به بيمارستان منتقل شد اما علي‌رغم تلاش پزشکان وي جان باخت.پهلوان تصريح‌کرد: انتظار مي‌رود مردم با بينش بالا اجازه ندهند، اين شايعات در دل خانواده‌ها رعب و وحشت ايجاد کند. اين موضوع سبب شد تا سرپرست فرمانداري آمل نيز وارد موضوع شده و آن را تکذيب کند.سيد جعفر بيان داشت: تمام اين شايعات در خصوص قتل توسط وهابي‌‌ها به شدت تکذيب مي‌شود، صحت ندارد و در اين زمينه هيچ اتفاقي نيفتاده است.

شايعات از کجا آمده است؟
آيا همزماني اين شايعات با انتشار تصاوير هولناک قتل و کشتار شيعيان توسط گروه داعش و اصرار اين گروه تروريستي بر رسانه اي کردن آن ها رابطه اي وجود دارد؟ يک منبع اگاه انتظامي کشور در اين باره به دستگيري افرادي اشاره کرد که با توليد و انتشار پيامک هايي بامحتواي اين شايعات به قصد توليد رعب و وحشت در کشور، اقدام کرده بودند. موضوعي که مي تواند در کنار تصاوير منتشر شده توسط گروه تروريستي داعش، تکميل کننده پازلي باشد که امنيت روحي واجتماعي مردم ايران را نشانه رفته است.

تاملي در توفان تهران و ماندن‌ يا رفتن مديران

$
0
0
اخبار اجتماعی - تاملي در توفان تهران و ماندن‌ يا رفتن مديران

پرسشگري سازنده تمدن‌هاست. پرسشگري در چهار حوزه نمود پيدا مي‌کند‌، که عبارتند از :پرسش از حقيقت به شکل‌گيري علم ‌مي‌انجامد‌ و پرسش از معنويت به شکل گيري دين مي‌انجامد‌ و پرسش از خوبي و بدي به شکل‌گيري اخلاق ‌ و پرسش از زيبايي به شکل‌گيري ‌هنر مي‌انجامد‌.مقابله با پرسشگري‌، انحطاط و سير نزولي را براي جوامع در پي داشته و در پي دارد‌. مثلا مقابله با پرسشگري در حکومت‌هاي بعد از قرن پنجم‌، به سير نزولي تمدن اسلامي‌ انجاميد‌. ‌ نگارنده در اين ياداشت به حوزه پرسشگري از خوبي و بدي در برکناري و عزل مديران‌ و مسوولان ‌در پي حوادث و رويدادها ( نه در فساد و سوء‌استفاده که وجه ديگري دارد‌)‌ نظري مي‌اندازد‌، مثل آنچه که در دو حادثه طوفان تهران و برخورد دو قطار‌ پيش آمد .

برخي استناد مي‌کنند که در فلان کشور‌، فلان حادثه اتفاق افتاد و در پي آن مديران و مسوولاني استعفا کردند و يا برکنار شدند‌، چرا در کشور ما اين اتفاق نمي‌افتد‌ و يا اگر بيفتد از آن استقبال مي‌کنند و آنرا التيام بخش براي روان جامعه و آسيب‌ديدگان ‌مي‌دانند‌. برخي هم وجوه اخلاقي را در نظر مي‌گيرند و شتاب در چنين مواردي را مجاز نمي‌شمرند ‌و توجه به معيار‌هاي اخلاقي حاکم بر فرهنگ اعتقادي و کاري را ضروري مي‌دانند . بهتر است براي داوري بهتر قدري عميق‌تر وارد موضوع شويم و انتظار داشته باشيم‌، در چنين مواردي‌، از جمله دو مورد اشاره‌ شده فوق هم‌ وزير راه و شهرسازي را به رعايت اخلاق حرفه‌اي و اخلاق ارزشي و ديني توصيه کنيم و هم از مجلس و نهاد‌هاي نظارتي انتظار داشته باشيم‌، آنجا که پاي اخلاق در ميان است‌، از نگاه سياسي و جناحي به نفع اخلاق بکاهند !

همانطور‌ که اشاره کردم‌، اخلاق مديريت در دو حوزه قابل بررسي است‌: 1- اخلاق در آموزه‌ها و ارزش‌هاي ديني و فرهنگي که مشترک است‌ با ساير افراد پيرو يک دين ‌و‌ امري دروني است که به معناي تهذيب نفس و پالايش انسان از درون است‌، بديهي است که جلوه‌هاي زيباي بيروني هم داشته باشد‌، اما ارزش آن به دروني بودن آن است‌. 2- اخلاق در عمل مديريتي که اخلاق حرفه اي اش مي‌نامند و امري بيروني است‌. عمل مديريتي يعني عمل اقتصادي‌، يعني عمل اجتماعي‌، يعني عمل حرفه اي و تخصصي‌، يعني عمل سياسي و ...

عمل مديريت‌، در هريک از شاخه‌هاي ذکر شده‌، نتيجه تصميمات مديريت است‌، اين تصميمات اگر تاثير منفي بر ديگران نداشته باشد‌، شان اخلاقي ( به لحاظ اخلاق حرفه‌اي‌)‌ پيدا نمي‌کند‌، ولي اگر اثر منفي بر ديگران داشته باشد‌، چه اين تاثير منفي موجب ناسازگاري بر ديگران شود و چه ضرر و آسيب خارج از کنترل براي ديگران ايجاد کند‌، موجب بروز مشکل اخلاقي مي‌شود . نظريه‌پرداز معروفي به نام « گاي ويک فيلد » ( Gay wakefeld ) مي‌گويد‌: ارزش‌هاي اخلاقي‌، هدايت‌کننده رفتار هستند. گر چه سازمان‌ها ممکن است به عنوان يک ماهيت مستقل تلقي شوند‌، ولي تصميم‌هاي سازماني از استدلال اخلاقي اشخاص ناشي مي‌شوند . وجدان فردي همواره ناظر بر رفتار اخلاقي است و مسووليت اجتماعي نيز از طريق رسانه‌ها اعمال مي‌شود .

نظريه پرداز ديگري به نام‌: «فرانک ناروان » (Frank Narvan) يک فرايند شش مرحله‌اي را به منظور اتخاذ يک تصميم اخلاقي تکليف مي‌کند و مي‌گويد اگر يک تصميم به عنوان نتيجه عمل مديريتي بعد اخلاقي پيدا کرد‌،با توجه به فرايند شش مرحله اي تصميم بگيريد‌، اين فرايند عبارت است از :

1-‌ مشکل را تعريف کنيد

2-‌ راه‌حل‌هاي انتخابي موجود را مشخص کنيد

3-‌ راه‌حل‌هاي انتخابي مشخص شده را ارزيابي کنيد

4-‌ بر‌اساس نتيجه ارزيابي‌، تصميم بگيريد

5- تصميم را اجرا کنيد

6- تصميم اجرا شده را ( به لحاظ‌ حل مشکل با کمترين آسيب حرفه‌اي‌ ) ارزيابي کنيد .

در مباحث مربوط به اخلاق حرفه‌اي‌، آنجا که مشکل اخلاقي بروز مي‌کند‌، يعني تصميم ناسازگاري بوجود مي‌آورد يا موجب ضرر و زيان مي‌شود‌،‌ با به کار بردن فيلتري معروف به فيلتر ( PLUS ) که در حقيقت پاسخ به چهار سوال محوري براي تصميم گيري است‌، مشکل اخلاقي را حل مي‌کنند و مولفه‌هاي اين فيلتر عبارتند از :

-‌ Policies‌ ( خط‌مشي ‌)‌: آيا تصميم با سياست و خط مشي‌هاي سازمان من مطابقت دارد‌؟

-Legal ( قانون‌)‌‌: آيا تصميم با توجه به قوانين و مقررات اجرايي قابل قبول است‌؟

-‌ Universal (‌جهاني ‌)‌: آيا تصميم از اصول / ارزش‌هاي جهاني که سازمان من پذيرفته است‌، پيروي مي‌کند‌؟

- Self (‌خود‌‌)‌: آيا تصميم‌، تعريف شخصي مرا از درستي‌، خوبي‌، شفافيت و صداقت ‌تاييد مي‌کند ؟

اين توضيحات را براي اين اشاره کردم که گاهي براي يک تصميم اخلاقي ‌و يک عمل مديريتي‌، هم به لحاظ ارزش‌هاي اخلاق در آموزه‌هاي ديني و فرهنگي که در اسلام بخش مهمي‌از دين ماست‌(‌به اين تعبير که دين يعني مجموعه اي از اخلاق‌، اعتقادات و احکام‌) ‌و‌ هم به لحاظ ‌ اخلاق حرفه‌اي مديريتي‌، انسان بر سر چند راهي قرار مي‌گيرد‌! هر وزارتخانه‌اي با تصميماتي از اين نوع هر روز مواجه است‌،‌ مثلا وزير راه و شهر‌سازي ‌با انبوهي از اين نوع تصميمات مواجه است‌،چرا که تصميمات از نوع تصميمات اخلاقي است‌. تصميم در مورد مسکن مهر‌، تصميم در مورد آزاد‌راه‌ها و بزرگرا ه‌هاي نيم کاره يا حتي بهره‌برداري شده‌ و ..... و اين آخري‌ها تصميم در مورد عملکرد برخي از مديران ‌راه‌آهن و مديران هواشناسي در حادثه طوفان تهران .

تصميم در مورد حادثه ايستگاه راه آهن امروان دامغان‌، تصميم مشکلي نبود‌، زيرا اشتباه مسوولان ذيربط کاملاً آشکار بود‌، لذا تصميم به پذيرش استعفا و يا اخراج و تحت تعقيب قرار دادن مقصرين‌، تصميم مشکلي نبود و به سرعت هم تصميم گرفته شد‌ و ‌ظاهرا شخص وزير هم از تصميم مديران سازمان‌هاي تابعه با قوت حمايت کرده و در ادامه هم حمايت خواهيد کرد‌، ليکن در مورد هواشناسي‌، اکثريت متخصصين اعلام کرده‌اند که اين پديده به اصطلاح هواشناسانه‌ در شمار پديده‌هاي ‌حال‌بيني ( Now – casting ) است . پديده‌هايي که در يک مدت کوتاه و در يک جغرافياي محدود و خارج از اراده و توان ما شکل مي‌گيرند و در يک مدت نسبتاً کوتاه نيز پايان مي‌پذيرند‌. افزون بر اين با توجه به ضعف تجهيزات هواشناسي که علل و زمينه‌هاي آن به دوره کوتاه مديريت‌ها و از جمله مديريت فعلي‌،بر نمي‌گردد وبه گواهي سوابق و اخبار و گزارش‌هاي رسانه‌اي، اتفاقاً تلاش‌هاي گسترده و کارشناسي قابل توجهي هم در دولت يازدهم صورت گرفته تا از اين ضعف کاسته شود .
 
علاوه بر موارد فوق‌، پيش‌بيني ‌‌چنين شرايطي با توجه به بي‌سابقه بودن چنين رويدادي در تهران‌، براي کارشناسان هواشناسي حتي چند ساعت پيش از حادثه در وضعيت موجود تجهيزاتي‌، کار دشواري بوده است . آنچه مهم است اين است که وقوع حوادثي از اين نوع‌، براي مجموعه نهادهاي اجرايي ملي و محلي چه درسي دارد؟ چه بايد ياد بگيرند‌؟ چگونه بايد خود را تجهيز کنند‌؟ کارکنان خود را چگونه بايد آموزش دهند؟ مردم چه آموزش‌هايي را لازم دارند تا با آمادگي بيشتري با چنين پديده‌هايي روياروي شوند‌؟‌ چگونه مي‌توان سيستم واکنش سريع را در کشور سازماندهي کرد‌؟ ‌اينها و موارد متعدد ديگر است که بايد در دستور کار دولت‌، ستاد بحران کشور و تمام نهاد‌ها و سازمان‌هاي ذيربط از جمله سازمان هواشناسي قرار گيرد‌.

در چنين شرايطي و با توجه به واقعياتي که ذکر شد‌، استعفاي مسوولان ذيربط در هواشناسي نه تنها مشکلي را حل نخواهد کرد‌، بلکه اخلاق و انصاف را هم نزد ساير کارکنان سازماني چون هواشناسي به چالش خواهد کشيد .به همين علت چنين تصميمي‌ داراي وجوه اخلاقي است‌، به صرف اين که چنين تصميماتي ممکن است عده‌اي را‌ خوشنود کند‌، دليل اخلاقي بودن آن نيست .اين موردکاملاً با مواردي چون قطار که خطاي افراد مسجل است‌،کاملاً تفاوت دارد . تصميم اخلاقي‌،تصميمي است که نظام تحکمي‌ و فرماندهي را به نظام اقناعي و سه رکن فرمانده‌، فرمان و فرمان‌بر را به دانش‌، معرفت و اقناع‌، تبديل کند .

در تصميمات اخلاقي‌، قانون حتي راهنمايي است براي اعمال مديريت‌، لازم است‌،اما کافي نيست . الزامات قانوني سلبي‌اند‌، اما الزامات اخلاقي ايجابي‌اند‌، در تصميم‌گيري اول استاندارهاي اخلاقي‌، بعد الزامات قانوني بايد مورد توجه قرار گيرند. الزامات قانوني تشکيل شده از طريق فرايند‌هاي سياسي‌، غالبا ناقض استاندارد‌هاي اخلاقي و ممکن است از دقت لازم برخوردار نباشد‌. اخلاقي بودن يک تصميم‌، بستگي به نتيجه عمل ناشي از آن تصميم دارد‌. اصل آن است که عمل ناشي از تصميم‌، در جهت خلق منافع مادي و معنوي بيشتر براي بيشترين تعداد مردم باشد‌. با اين نگاه پذيرفتن استعفا يا برکناري مديران و مسوولين ذيربط هواشناسي در موضوع طوفان تهران‌، ‌نمي‌تواند تصميمي اخلاقي تلقي شود و انتظار است وزير راه و شهرسازي و مديران ستادي وزارتخانه و در موارد مشابه ساير وزارتخانه‌ها‌،با شخصيت و شجاعت از فشار نهادهاي حقوقي و نظارتي بکاهند .

شخصيت موجب مي‌شود که با مشکلا‌تي که اثرات اجتماعي شديد پديد مي‌آورند خود را مواجه کنند و شجاعت موجب مي‌شود‌ که آگاهانه راه‌حل‌هاي اقتصادي‌، حقوقي و اخلاقي را ارزيابي و به تصميم برسند و هزينه‌هاي اجتماعي‌ و سياسي ناشي از آن را تحمل کنند .

مهاجري افغان که در ايران جراح زنان شد

$
0
0
 اخبار اجتماعی - مهاجري افغان که در ايران جراح زنان شد

به دنبال حمله شوروی به افغانستان در سال 1979، پدر نصیبه که یک کشاورز بود، مادر وی و خواهربزرگترش از روستای کوچکی در قندهار افغانستان به سمت ایران فرار کردند. آنها چندین روز در کوه ها، رودخانه ها و کویر ها با پای پیاده راه می افتند و نهایتاً در منطقه ای در شمال شرق ایران پناه جستندنصیبه، پناهنده‌ای افغان، اکنون یک متخصص جراح زنان در ایران است، موفقیتی که او و خانواده اش هیچ گاه فکرش را هم نمی کردند واقعیت پیدا کند. این جوان 32 ساله برای رسیدن به آرزوهایش موانع بسیاری را پشت سر گذاشته است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از آژانس پناهندگان سازمان ملل،نصیبه می‌گوید، از جمله پیمودن مسافت های طولانی برای رسیدن به مدرسه، کمبود های مالی، دوری از خانواده، تفاوت های فرهنگی و فشارهای اجتماعی از جانب جامعه خودم که می توانستند دسترسی من به آموزش را محدود نمایند. با این حال، همه اینها ارزشش را داشت چرا که من اکنون آینده امیدوارکننده و رضایت بخشی را پیش رودارم".

با نگاهی به آینده افغانستان و چالش ها و شرایط سخت پیش رو، که شامل درصد بالای مرگ و میر مادران در هنگام زایمان می باشد نصیبه تصمیم گرفت تا با ادامه تحصیل در زشته جراحی زنان بتواند باعث تغییرات اساسی در جامعه خود بشود واز هموطنان افغان خود حمایت نماید. نصیبه می گوید، «من اکنون در شهر ری، در جنوب تهران مشغول به کار هستم. از زمانی که چند ماه پیش کار خود را اینجا آغاز کردم. بیش از 700 نفر را درمان کرده ام که اکثراً از هموطنانم می باشند».

به دنبال حمله شوروی به افغانستان در سال 1979، پدر نصیبه که یک کشاورز بود، مادر وی و خواهربزرگترش از روستای کوچکی در قندهار افغانستان به سمت ایران فرار کردند. آنها چندین روز در کوه ها، رودخانه ها و کویر ها با پای پیاده راه می افتند و نهایتاً در منطقه ای در شمال شرق ایران پناه جستند. با دستان خالی در شهر مشهد سکنی گزیدند، جایی که بعد ها نصیبه در آنجا چشم به جهان گشود.

هنگامی که نصیبه 8 ساله شد و تازه مدرسه را آغاز کرده بود، او و خانواده اش از مشهد به دماوند رفتند، تا پدر او بتواند روز و شب کشاورزی کند و از عهده مخارج خانواده رو به رشدش برآید.

نصیبه می گوید، "امکان دسترسی به آموزش از مراحل ابتدایی تا دانشگاه بهترین خدمتی است که دولت جمهوری اسلامی ایران به من و دیگر پناهندگان در ایران ارائه می کند". داستان او تنها یک نمونه از حمایت های دولت جمهوری اسلامی ایران، با کمک کمیساریا، در ارائه امکانات آموزشی، بهداشتی و مهارت آموزی فنی حرفه ای به پناهندگان می باشد تا آنها بتوانند نهایتاً به بازسازی کشور خود کمک کنند.

اکنون بیش از 840،000 پناهنده افغان در ایران زندگی می کنند. دولت ایران به پناهندگان در زمینه های خدمات بهداشتی، آموزش، کلاس های سوادآموزی و نیز فرصت های شغلی کمک می کند. بیش از 95 درصد پناهندگان در مناطق شهری و نیمه شهری زندگی می کنند. از ژانویه2002 تا آخر 2013، کمیساریا به بیش از 915،000 افغان کمک کرده است تا داوطلبانه به کشور خود بازگردند.

نصیبه امیدوار است که صلح و ثبات در افغانستان حاکم شود تا او بتواند به کشور خود بازگردد. او می گوید، " هنگامی که بازگردم خاطرات خوب بسیاری از ایران به همراه خواهم برد. بسیار سپاسگزارم که توانسته ام در طی این مدت طولانی درآرامش و امنیت تحصیل کنم. امیدوارم در آینده با دانشی که در ایران آموخته ام بتوانم به زنان کشور خودم کمک کنم".

بستني ايراني از «ممد ريش» تا «آيس پک»

$
0
0
اخباراجتماعی - بستني ايراني از «ممد ريش» تا «آيس پک»

در زمان ناصرالدين شاه اولين کسي که بستني را در ايران ساخت کسي بود به اسم ممدريش که بستني سنتي را با خامه و شير توليد کرد و اکبرمشتي چند سال بعد به او پيوست و با او همراهي کرد و در کنار استادش مغازه آب منگل را راه انداخت.  بستني ها هم براي خودشان قدمت و اصالت دارند. آنقدر اصالت دارند که براي خيلي ها تداعي خاطرات گذشته شان است. اگر پاي خاطرات پدربزرگ و مادربزرگتان نشسته باشيد حتما با بستني و روزهاي گرم تابستان داستان هاي به يادماندني زيادي دارند که نوه هايشان را با آن سرگرم کنند.

بستني هم براي خودش نسل هايي را گذرانده است و اکبرمشتي و ممد ريش را کمتر کسي است که به عنوان اولين سازنده هاي بستني ايراني نشناسند، چون قدمتي 100 ساله را با خود به يدک مي کشد.

در گذشته بستني اکبر مشتي حوالي خيابان ري بود و پاتوق جوان هاي ديروز که اوقات خود را با بستني هاي خوشمزه و خنک اکبر مشتي مي گذراندند. کم کم بستني از حالت سنتي تبديل به بستني هاي مدرن و پاستوريزه شد که امروز بچه هاي دهه 60 با آنها خاطره هاي زيادي دارند و هنوز هم در مغازه هاي سوپرمارکت، اثري از آنها را مي بينيم. بستني توپي، کيم، آدمکي، آلاسکا و جديدترين آنها هم سالار و مگنوم بودند که هنوز هم طرفدار دارد و از نظر قيمت و دردسترس بودنشان باعث شده هنوز فراموش نشوند و طعمشان را همه دوست داشته باشند. بستني هاي امروزي البته حکايت تازه اي دارند.

بستني هايي که رنگ و لعاب آنها هر عابري را به سمت خود مي کشد و مشتري ها در انتخاب طعم هاي متنوع دچار ترديد مي شوند که کدام طعم و مزه آن را تجربه کنند. اسم هاي خارجي، طعم هاي تازه و متنوع آنها باعث مي شود چشممان را بر روي قيمت بالاي آنها ببنديم و به خودمان بگويم «به يک بار تجربه و چشيدن مي ارزد». بستني هاي جديد، خوش آب و رنگ هستند و از هر گوشه شهر مانند قارچ سردر مي آورد. همچنين خوشمزه هستند و با تمام وجود مي توانيد طعم مدرن بودن را زير دندانتان احساس کنيد. بستني خوشمزه و خنکي است که در اين روزهاي داغ تابستان مي تواند بهترين پيشنهادي باشد که از طرف کمتر کسي بابت پيشنهادتان پاسخ منفي خواهيد شنيد.

اکبرمشتي
اکبر مشتي براي اينکه بتواند مشتري هاي خود را حفظ کند نياز ندارد تا مغازه خود را بزرگ تر کند يا فکري به حال ويترين بي رنگ و لعاب خود در ميدان تجريش با آن همه مغازه و پاساژهاي پر رنگ و لعاب کند. اکبر مشتي مشتري هاي خود را در اين چند دهه که از عمرش مي گذرد حفظ کرده و مي داند که مردم حاضر هستند ساعت ها در صف بمانند، بستني خود را بگيرند و ببرند هر گوشه شهر که مي شود با جان و دل بخوردند و نگران نباشند که چرا در يک محيط شيک قاشق بستني را در دهانشان نمي گذارند.

بستني اکبر مشتي سال هاست به عنوان يک برند شناخته مي شود. پسرخوانده اکبرآقا براي اينکه به مشتري هاي خود نشان دهد به جايي آمده اند که صاحبش سازنده اولين بستني در ايران بوده تمام عکس هاي خودش با اکبر مشتي و گزارش ها و مصاحبه هايي که در روزنامه ها در سال هاي متمادي از آنها شده را به در و ديوار مغازه چسبانده تا مشتري ها با چشم خود آنچه که بايد بدانند را ببيند. البته در زمان ناصرالدين شاه اولين کسي که بستني را در ايران ساخت کسي بود به اسم ممدريش که بستني سنتي را با خامه و شير توليد کرد و اکبرمشتي چند سال بعد به او پيوست و با او همراهي کرد و در کنار استادش مغازه آب منگل را راه انداخت.

اما در حال حاضر اکثر مردم اکبرمشتي را بيشتر از ممدريش مي شناسند و به او عنوان اولين سازنده بستني ايراني را مي دهند. شايد به اين خاطر باشد که اکبرمشتي براي به دست آوردن چنين شهرتي کم زحمت نکشيده. در آن زمان نه برقي بود و نه يخچالي و نه جايي که بتواند از آنجا براي تهيه بستني اش يخ تهيه کند. براي همين مجبور بود تا کوه هاي شمال تهران برود و يخ طبيعي با خود بياورد. شايد جالب است که بدانيد بستني هاي اکبر مشتي به کشورهاي ديگر هم رفته است چون گفته شده بستني هاي او آنقدر در بين رجال و سياسيون طرفدار پيدا کرده که فخرالدوله مادر دکتر اميني نخست وزيروقت،

او را با خودش به فرانسه برد تا رجال فرانسه را با بستني اکبرمشتي مهمان کند. آنقدر اکبرآقا شهرت داشت که وقتي از دنيا رفت علاوه بر روزنامه هاي ايران که فوت او را اعلام کرد روزنامه هاي کشورهاي ديگر مثل عراق و پاکستان هم خبر فوت اکبرمشتي را چاپ کردند. مردم بستني اکبر مشتي را دوست دارند و حاضرند در هر نقطه از تهران که هستند سري به ميدان تجريش بزنند چون مي دانند که اکبرمشتي هيچ جاي تهران شعبه ندارد و طعم قديمي و خوشمزه بستني هاي اکبر مشتي را براي بارها و بارها تجربه کنند...

بستني هاي خارجي
بستني هاي خارجي و وارداتي که طرفدارهاي زيادي هم دارند با نام ها و طعم هاي عجيب خود خيلي زود مشتري هايي را به سمت خود کشاند. بسکين رابينز براي اولين بار از کاليفرنياي آمريکا به ايران وارد شد. شعبه هاي مختلف بسکين رابينز هم در سراسر کشور زده شد اما در مدت زمان کوتاهي تمام آنها جمع و تعطيل شدند. يکي از شايعاتي که به خاطر بسته شدن اين شعبه ها گفته مي شد اين بود که مي گفتند داخل بستني هاي وارداتي محتوايات مشروبات الکي ديده شده و براي همين ديگر اجازه فروش داده نمي شود.

البته اين ها تماما حرف هايي است که هيچ وقت در هيچ رسانه اي رسما اعلام نشده و تنها شايعات بين مردم بود. شايد اين دليل منطقي تر است که به خاطر نبود رابطه بين ايران و آمريکا و نبود شرايط واردات؛ اکثر شعبه هاي بسکين رابينز تعطيل شد. بسکين رابينز در آغاز کار خودرا با 31 طعم آغاز کرد و امروز به 70 طعم مختلف مي رسد.

از آنجايي که هنر نزد ايرانيان است و بس و از آنجايي که امکان وارد کردن بستني بسکين رابينز وجود ندارد براي همين ايراني ها دست به کار شدند و با هنر ذاتي خود اقدام به ساختن بستني داخلي بسکين رابينز کرده اند. همين بستني هاي رنگي که از يخچال هاي شيشه اي چشمک مي زنند و رنگ و طعمشان حسابي هوش و حواس را از عابران مي برد. فروشنده بسکين رابينز مي گويد: «سه بار در سال کارشناس هاي بستني از کشورهاي مختلف مثل ايتاليا و کانادا به ايران مي آيند تا کيفيت بستني هاي ما را بسنجند. اين کارشناس ها به محض خوردن بستني هاي ميوه اي که تقليدي از بستني هاي بسکين رابينز است متوجه مي شوند که تنها 6 درصد از کل بستني را مواد اوليه تشکيل داده و باقي بستني يخ است. اين کارشناسان مواد اوليه را 33 درصد تخمين زده اند. براي همين تفاوت در طعم و مزه بستني را به راحتي مي توان فهميد. بسکين رابينز ديگر قرار نيست شعبه هاي ديگري در ايران داشته باشد. بلکه يکي از برنامه هاي آينده اين برند در ايران اين است که محصولاتش را به صورت صنعتي در سوپرمارکت ها با همان طعم و کيفيت به فروش برساند.»

آيس پک
نمي توان انکار کرد که آمدن آيس پک و شعبه هاي مختلف آن در سطح کشورسرو صدا به پا نکرد و مردم را مشتاق نکرد تا حتما يک بار هم شده بستني را با ني هاي بزرگي که تا به آن روز کمتر ديده مي شد بخوردند و طعم هاي مختلف ميوه و اسمارتيز را به همراه بستني تجربه کنند. آيس پک شايد طعم خاصي را به عنوان يک بستني تازه به ايراني ها معرفي نکرد اما شروع کننده موج تازه اي براي علاقمندان به بستني بود. آيس پک فقط نامش خارجي است و اختراع آن توسط يک ايراني خوش فکر و خلاق بوده. بابک بختياري چند سال پيش به خاطر نياز فوري اش به پول با کمک خلاقيت بالايي که داشت دست به اختراع بستني به سبک تازه اي زد که طعم هاي زيادي دارد و شعبه هاي آن نه تنها در تهران که در شهرستان ها و حتي خارج از کشور روز به روز اضافه شد. بابک بختياري در سن 34 سالگي صاحب 120 شعبه آيس پک (قورباغه افسرده) است که اين برند را هم علاوه بر ايران در مالزي، هند، کويت و ديگر کشورها نيز معرفي کرده است.

بستني هاي پاستوريزه
کارخانه هاي بستني سازي براي اينکه در اين ماراتون از ساير بستني هاي متنوع ديگر عقب نمانند و مشتري هاي خود را به خاطر طعم ساده و يکنواختش از دست ندهند بيکار ننشسته و تلاش کردند با ايده هاي مختلف پاي ثابت هاي بستني هاي پاستويزه را حفظ کنند. بستني هاي پاستوريزه روز به روز پيشرفت کردند و کارخانه هاي مختلف سعي کردند خلاقيتشان را شکوفا کنند. بستني هاي سالار، نسکافه، حصيري، توپي، ليواني، قيفي و انوع ديگر بستني هاي سوپرمارکتي تلاش کرده اند در اين بازار رقابت با آوردن طعم هاي مختلف، به بستني هاي خود؛ مردم را براي خريد بستني هايشان ترغيب کنند که البته تقريبا موفق هم عمل کرده اند. موفقيت آنها را از اين نکته مي توان متوجه شد که بسکين رابنيز نيز از همين راه مي خواهد وارد سبد خريد خانواده هاي بستني دوست شود.

پا تو کفش بزرگترا کردن !!!

*_* دیوونه خونه *_*

$
0
0
سلام سلام!
دارادادام!
اینجا دیوونه خونه است
بر عکس باقی جاهای انجمن اینجا دیوونه بازی مجازه
ورو به اینجا یه شرط خیلی بزرگ داره و اون هم داشتن جنبه بسیار بالاست
چون کسانی که وارد این تاپیک میشن دیوونه ان
یه دفعه یه چیزی بهتون میگن!
تک دختر
این دیوونه خونه دارای دو طبقه است طبقه اول اتاق خواب شما دیوانگان محترم
و طبقه دوم وسایل تفریحی و مورد نیاز شما به فروش می رسه
توی حیاط هم یه حوض داریم با عمق دو متر
یه شهر بازی
اگر چیزی احتیاج داشتین حتما بگین!
تک دختر
شادی شما موجبات مسرت ماست!
قبلا اینجا اتاق اتاق بود
منتها دردسری شده بود واسه خودش
اینه که گفتیم مختلط باشه
همه با هم توی یه اتاق!
موقع خواب هم یه پرده میکشیم بینتون زنا این ور مردا اینور!



طبقه اول : 
شارمیتا

طبقه دوم : ṩᾄʝʝᾄḋ

طبقه سوم : 
طرلان

طبقه چهارم : [align=-webkit-right]♕ღ lu$ia ღ♕

طبقه پنجم :
سفید برفی

طبقه ششم : 
سید1377

طبقه هفتم :
ℳⒶhĐłℰH ℐℴℴℵ

طبقه هشتم : 
دختر احساساتی

طبقه نهم :
زندگی کن

طبقه دهم :
♥SamirA♥

طبقه یازدهم :
دختر شرقی

طبقه دوازدهم :
 
fatemeh

طبقه سیزدهم :
Rainy Boy

طبقه چهاردهم : 
admin

طبقه پونزدهم : 
βahar

طبقه شونزدهم : h♥a♥s♥t♥i

طبقه هفدهم :Nila

طبقه هجدهم :[align=-webkit-right]Rozita

طبقه نوزدهم :
behz@d

طبقه بیستم : [align=-webkit-right]BåŇöÔò

.

.

.

اگر کسایی هستن ک میخان تو این هتل ، خونه اجاره کنن ب من بگن 

و همین طور ب علت زیاد بودن افراد کسانی ک اسمشون در لیست نیس ب من اطلاع بدن 

با تشــــکر 

ویدئو: ۴ تا از بهترین گل های سرضرب جام جهانی

$
0
0
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - به بهانه ی گل سرضرب و زیبای کیهیل در بازی امشب در برابر هلند ، ۴تا از بهترین گل های سر ضرب تاریخ جام جهانی که در برنامه ی امشب ۲۰۱۴ پخش شد رو برای شما آماده کردیم.
 
این ویدئو را در سایت بیست چهارده تماشا کنید: کلیک کنید

ویدئو: بخش "بامزه ها"ی امشب(چهارشنبه)

$
0
0
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - ویدئو  بخش بامزه‌های امشب (چهارشنبه) در برنامه ی بیست چهارده را اینجا تماشا کنید: برای مشاهده ویدئو به این صفحه بروید: کلیک کنید
Viewing all 13198 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>